Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Miranda in Iza pozor! Vprašanje za vaju!

Miranda in Iza pozor! Vprašanje za vaju!

Draga Iza in Miranda!

Kot vidim sta zelo na tekočem z vsemi možnimi programi v zvezi z BT. Zanima me pa sledeče! Zakaj so ti programi tako OK? Ali je fora samo v tem, da si na malo bolj fancy način zapisuješ BT in da ti potem program nariše lepo krivuljo, ali je še kakšna druga fora pri vsem tem? Sprašujem zato, ker sem malo skeptična glede downloadanja programčkov z interneta. Pri vseh virusih….
Ali klasična metoda zapisovanja BT ni OK? Katere so prednosti programa Lifecycle?????

Pozdravček, Taja

Taja! Mislim, da sem to že napisala. Program ti sam izračuna, kdaj imaš ovulacijo in tudi na podlagi krivulje določi mejo, nad katero sem potem po O giblje krivulja. Meni se tudi zdi bolj enostavno, ker samo vpisuješ podatke in čakaš, da program samo pove kako in kaj.

M.

Miranda!

Aja, v tem je fora!

Ampak, veš kaj sem se odločila? Merila si bom temperaturo, vendar bom poskkušala čim bolj neobremenjeno gledati na vse! Ne bom si downloadala programčka – vsaj za 1x ne. Po vseh teh izpovedih, ki sem jih lahko prebrala, je najbolje, da čim manj šteješ dneve itd. itd. Samo poglej Lino! 2 leti je štela, pisala, testirala… sedaj pa je malo nehala s to obsedenostjo in je zanosila.

Ma, sej ne vem…. Zdej sm začela pa že bluzit. Grem rajš kr mal ležat in …..

Lahko noč! Taja

New Report

Close