Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Dobili smo dvojcke – torej le pogum!

Dobili smo dvojcke – torej le pogum!

Pozdravljeni!

Zelela bi vam samo povedati, da sem bila pred kaksnim letom in pol tudi sama v isti situaciji (zaradi vnetja so mi odstranili oba jajcevoda)- vendar je uspelo (IVF ET) in to V PRVEM POSKUSU.
Pa to ni vse: dobila sva kar DVA dojencka.
Kljub mojim pripombam na sam potek postopka, ki bi res lahko bil pacientkam prijaznejsi in bolj oseben! , se ocitno splaca stisnit zobe. Danes se na tiste dni se spomnim ne vec…
Punce, drzite se in mislite pozitivno, uspelo vam bo!
Ana

Čestitam! Bravo!

Bi te pa vprašala, zakaj se ti je zdel postopek IVF ET tako neoseben? Prosim te, da napišeš vse tvoje občutke, ki si jih doživljala takrat.

Še 1x čestitam za podvig!

Pozdravček tebi in tvoji četici!

Taja

Ana, hvala za tvojo vzpodbudo. Dva dojenčka naenkrat? To je res velika nagrada :))

M.

Ja prosim opiši nam svoje občutke, kako si ti to doživljala in kakšen je občutek na koncu ko veš, da je vse v redu?

Draga Ana, Tudi meni so pred nekaj meseci odstranili oba jajcevoda in jeseni grem k svojemu ginekologu, kjer naj bi se dokončno odločila za IVF. PROSIM, če mi lahko na kratko iz prve roke opišeš kako vse skupaj poteka in koliko časa vse skupaj traja. Si bila veliko na bolniški? Zaposlena sem namreč samo za določen čas in ohraniti službo se mi zdi zelo pomembno ko načrtuješ naraščaj, mar ne? Lahko mi odgovoriš tudi na moj e-mail ([email protected]). Če mi ne boš odgovorila bom razumela, vseeno pa ti čestitam za uspeh in želim veliko sreče z dvojčkoma. Hvala, Rosana

Draga Rosana!

Jaz pa mislim, da v borbi za otroka ne smeš misliti na službo. Vsaj jaz ne bi! Najprej otročiček, potem pa pride še ostalo (samo od sebe!).

Želim ti veliko sreče in da bi čim prej postala mamica!

Taja

New Report

Close