Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Kje je naša Karin???

Kje je naša Karin???

Upam, da se bo oglasila Karin. Če se ne motim mislim, da ima danes ginekološki pregled. Komaj čakam jutri, da se bo oglasila z pozitivnim nasmehom.

Držim ji pesti in velikoooo srečooooooo

Doroteja

Pozdravljene vse , ki že nestrpno čakate na moj odgovor. Res sem šla včeraj k G., sem pa cel vikend močno krvavela, že drugič v tem ciklusu in sedaj sploh ne vem kaj se dogaja. Po krvi ni pokazalo nič, torej če je bilo kaj je verjetno samo od sebe tudi odšlo. Bila sem na UZ, pa ni nič pokazalo. Tako sem zmedena in razočarana, da me bo razneslo. Zato se tudi nisem nič oglasila na forum, saj sem tako žalostna , ne morem niti pisati, čeprav vem, da ste super punce in vesela sem za Lino , pa za našo Dorotejo, upala sem da bova skupaj vozičke , pa oblekice kupovale, sedaj pa tole. G. je me sicer tolažila, da je z nama vse o.k. , da nas komaj čakajo v Ljubljani kao s takšnimi prehodnimi jajcevodi, pa bla bla bla, toda jaz bom morala čez vse to, jaz bom morala biti močna in jaz bom morala preboleti vso to bolečino, ki se je v meni nabrala ta vikend. Toda moram se pobrati , sploh pa ko pomislim na vas , kar pod kožo ste mi zlezle in vem , da nisem sama in enkrat nam bo le ratalo.

Punce lep pozdrav !

Hvala

Karin, tako mi je žal. Vse smo bile prepričane, da bo vse v redu.
Piši, izpovej se, izkriči svojo jezo in žalost.

M.

Draga Karin, tudi jaz sem žalostna, sem držala pesti zate… Vem, da te trenutno ne more potolažiti nobena beseda ali nasvet, zato pa se le naprej še oglašaj tukaj, da ti bo lažje pri srcu. Meni je…

Drži se, Andreja

Draga Karin

Ne bodi žalostna. Saj veš, da v življenju se ti marsikaj dogaja. Žal mi je za tabo, ker sem bila 100%, da boš veselo novico povedala. Boš videla, da bo in bo samo optimistično…… Saj veš, da jaz sem tudi vso upanje že bila izgubila, in glej ga zlomka….. Pa sem bila iz dneva v dan bolj napeta. Sedaj mi pa druge misli rojijo po glavi, kaj bo, ko bo UZ itd. Ti povem, da je to pretirjano, ampak kaj si lahko pomagam, če sem pa takšna. Komaj čakam čez 6 mesecev, potem bo pa najbolj sigurno, tako kot mi je povedal moj gin. Poglej ponovno sem zakrvavela v petek, ker sem mislila, da me bo KAP! Nisem se toliko ustrašila, ker me je na to že pripravil moj ginekolog. Ampak vseeno je tista strah, ko pogledaš koliko veliko je te krvi. Čudež resnično samo traja 10 minut in konec. Bom še to dala skozi, pa bova skupaj ob obali vozile naše malčke, haaaa kako bo lepo. Boš videla Karin drugi mesec boš pa napisala, da si noseča. Daj bog molim za tebe.
Želim ti vso srečo in čimprej lepega malčka……

Lep pozdrav
Doroteja

Karin zelo mi je žal, da si morala dati skozi vse to.
Res je, sama boš morala to preboleti, priti k sebi, biti močna ….

Pa ne pozabi, da smo vedno tu zate tudi me.

DRŽI SE!
Tašika

Mi lahko prosim poveš zakaj se ti pojavljajo te krvavitve. Kaj točno ti je rekel tvoj ginekolog. Omenila si, da te je opozoril da bo krvavitev a, da se naj ne bojiš, da je daleč od ploda!? Kaj in kje bi naj to bilo. Prosim za odgovor, ker je moja prijateljica v podobni situaciji kot si ti in jo res zanima kaj in kako (tudi njej srček že veselo dela a jo je vseeno strah ker krvavi – noseča je 7 tednov).

Hvala,
Miša

Tašika je že vse povedala… ni kaj dodati, vedi le, da nas je veliko takih, ki se borimo s svojo bolečino, nisi sama, razumemo te… in ti bomo stale ob strani, ko nas boš potrebovala…

Karin!

Zelo mi je hudo zaradi tebe, še posebej vem kako ti je pri srcu, ker sem isto doživljala jaz kakšnega pol leta nazaj. Saj je bilo hudo, ampak pobrala sem se in spet veselo pričakujem nova presenečenja, ki jih ponuja življenje. Upam, da bodo čim lepša tudi zate!
Držim pesti,
Barbara

Draga Miša

Pri meni je tako. Ko sem zanosila, sem vseeno imela normalno menstruacijo. Nato čez teden dni se mi ulije zelo močna kri. To ti ne morem razložiti, kako huda je to krvavitev. V petek sem bila krvava od glave do pete. Ko se mi je ulila kri, je iz nožnice teklo kot, da bi odprla močno pipo za vodo. Ker vedno nosim vložek, sem vložek pritiskala nazaj v nožnico, da mi le neha krvavitev. Ampak nič ta kri je po domače povedano, špricala vse povsod. Prej ginekolog ni mogel ugotoviti kaj je to, ker na UZ, se ni nič videlo. Ko sem bila še manj tednov noseča, so mi v celoti izpadali veliki kosi v primeru 10cm. Takrat sem bila v bolnišnici, na kar mi med. ses. niso dovolile to gledati v čkoljki. Takoj je pritekel moj gin, in so tiste strdke krvi jemali ven iz školjke, in na preiskave. Jokala sem in čakala na odgovor gin. Hvala bogu čez 15 minut pride, ampak zame je bilo 15 minut kot 15 ur, in na srečo mi pove, da je bila čista kri. Gremo takoj na UZ NIČ! Ginekolog vzdihuje tudi jaz, plod uredu, srček tudi, velikost ploda pri 7 tednu je meril 21mm. V enem tednu je izrastel enkrat toliko. Pravi gin, da boljše ne more biti. UZ mi je zagotovo gledal skoraj pol ure, da se ja prepriča kaj bi bilo. Ampak resnično gin, se izredno zahvaljujem, ker se je tako zavzel zame dr. Lovšin. Tudi on ni kriv, če ni kaj videti, tudi njega popolnoma razumem, saj ni on kriv, daleč od tega. Tudi gin, ne more čudeže narediti upam, da se strinjaš z mano. Odkrito ti povem, da vsak teden in to točno ob določenih dnevih obvezno zakrvavim. Aha kako to, da me je gin, opozoril za krvavitev. Preden me bo odpustil iz bolnišnice, je takrat prvič na UZ, videl krvavo blizu materičnega vratu. Povedal je, da je daleč od zarodka, da je možno, da se ulije lahko pa tudi ne. Ker je krvavitev bila blizu materičnega vratu, normalno, da ta krvavitev se odlije točno iz nožnice. Tudi meni je pokazal slike, ko je delal UZ tako, da sem tudi jaz to videla. No pa še to, ker mojega moža je zelo skrbelo je želel, da bi bil zraven na UZ, na kar so tudi dovolili. Ker moj mož se bolj zastopi v te zadeve kot jaz normalno, da je bolje vse videl in znal. Miša ne morem ti natanko povedati kaj bi to le bilo. Gin, je povedal, da temu rečejo, da je lahko nevarnost spontanega splava tako, da je boljše, da si pod njihovim nadzorom. Tvoji prijateljici pa povej , naj je čim več v stiku z gin. Za takšne stvari pa moraš biti zelo previden. Ker se bojijo splava, zato so me tudi zadržali v bolnici. To je bolj rizično sedaj do 3 meseca nosečnosti. Tako ti bom povedala, da je vse nekako še dobro samo, da ne padajo kosi ven iz nožnice, če se pa to dogaja je pa veliko rizično za splav. Piši mi kako pa ta tvoja prijateljica krvavi? A ima kakšne kose iz nožnice? Kaj pa njej pove gin? Opiši mi malo bolj podrobno, saj veš, da vsak gin, ima svoje mnenje itd. Upam, da sem ti kaj pomagala, sem opisala bolj na široko, če malo več veš, te pa zato ne bo bolela glava….
Miša želim tebi in tvoji prijateljici srečno življenje. Tebi pa čimprej, da se ti pokažejo dve debeli črtici. BO BO BOŠ VIDELA!
Samo drži se pa bo vse O.K.

Lep sončen pozdrav z Primorske
Doroteja

Doroteja hvala, da si tako podrobno opisala. Upam, da si bo sama čimprej pogledala odgovor, trenutno je namreč zelo zaskrbljena in pravi, da niti ne upa tu gor pogledati, da ne bi bila še bolj prestrašena.

Ona je začela krvaveti enako kot ti na dan, ko naj bi dobila menstr. ampak zelo rahlo, v bistvu kot rjav izcedek. Krvavela je nekaj dni a vseeno naredila test in videla, da je noseča. Prenehala je krvaveti, nato pa se ji je čez en teden ponovno ulilo in sicer močneje. Na UZ se je videl plod a še ni bilo utripa. UZ so ji ponovili čez štiri dni (včeraj) in srček je že veselo delal. Ful je bila vesela a vseeno prestrašena, ker še zmeraj krvavi. Lani ji je namreč že odmrl plod oz. dva ploda ravno v tej starosti in močno upa, da se je to zgodilo samo zaradi septuma (septum so ji operativno odstranili maja lani). Včeraj sem ji pripovedovala o tebi in ji nikakor ni bilo jasno kako so ti lahko napovedali krvavitev, zato sem vprašala.

Hvala ti za odgovor!

Kar se pa mene tiče, sem pa že mamica 19 mesečnega falotka. Mi smo tudi čakali skoraj dve leti na dve modri črtici in nam je uspelo. Sem res ful srečna. Imam PCO zato sem trenutno na KT. Rada bi namreč imela še enega otroka in je to trenutno edina rešitev. Računam pa na drugo leto. Hvala za vse, res!

Pozdrav,
Miša

DRAGA KARIN !!!!!

SO TRENUTKI, KO SMO SREČNI,
SO TRENUTKI, KO SMO ŽALOSTNI,
URE, KO SMO ZADOVOLJNI
IN DNEVI, KI JIH MORAMO ŽIVETI !!!!!!!

GLAVO POKONCI !!!!! DRŽIMO S TABO IN VSO SREČO V NOVEM CIKLUSU!

POTOLAŽI SE ČIM PREJ!

Taja

Nekaj me pri vseh teh krvavitvah zanima.Ker sem bila tudi sama v taki situaciji,da sem v nosečnosti krvavela in bila ves čas v bolnici in imela strogo mirovanje,kako to,da ve niste v bolnici in nimate strogega mirovanja.Jaz sem namreč imela tako strogo mirovanje,da tudi na stranišče nisem smela in so mi nosili kahlo v posteljo.Ne bi se sicer rada vmešavala vendar se mi zdi vse skupaj čudno…..lp

New Report

Close