Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Spet nič

Spet nič

Punce, naredila sem test, ko mi je že 10 dni zaostajala M in je bil zopet negativen.Delala sem ga pa s Intim +, ki naj bi bil še bolj občutljiv kot Clear blue.
Kako neki si naj izračunam dneve ovulacije, če pa imam tako čudne M.
Sploh pa me zanima, kako prenašate ve ko vam pokaže negativno, kako to prebolite?
maja

Draga Maja

Joooj, reva nesrečna! Kar jokala bi s tabo! Ta občutek je res katastrofičen! Samo ne obupat, no!
Danes sem ful borbeno razpoložena in zato tudi tebi en nasvet:

ZDRŽ, ZDRŽ, ZDRŽ. KER TI BO ZIHR RATAL. ENKRAT ŽE!!! TI SAM VESELO “SKAČI” NAPREJ!

Jaz imam vsak mesec kakšne 3 dni psihoze. Takrat sem podrta. Potem pa splavam na površje in sem spet nakulirana – do menstruacije. Ni lahko!
Ampak bo že. Jaz sem prepričana, da bom kmalu nosečnica. Kar tako se mi zdi trenutno. Pa ne vem zakaj, ampak kar tak filing imam. Ne vem… ta konec tedna sem sploh naspidirana!

Bodi vztrajna!

Taja

Maja! Vem, kako se počutiš! Lani sem mesec za mesecem delala teste kot obsedena. Moja M ni nikoli točna, vedno kakšen dan prej ali kasneje. No, pa sem se letos malo pomirila, čeprav imam še vedno kakšne izpade in se komaj zadržujem, da ne testiram tam okrog dnevov pred pričakovano M.

Tudi jaz, kot Teja, sem prepričana, da me v bližnji prihodnosti čaka nosečnost. In komaj čakam!

M.

Maja, še nekaj. Si ne meriš bazalne temperature? Mislim, da bi potem lahko ugotovila, kdaj te čaka M.

M.

Mogoče je še bolj kot bazalna temperatura pri tebi uporabno, da “iščeš” cervikalno sluz. Pojavi se nekaj dni pred ovulacijo in je vedno bolj raztegljiva, prozorna in podobna jajčnemu beljaku, po ovulaciji pa bolj bela in neraztegljiva.

Lep vikend!
Nadja

Maja!
Žal mi je, da ni uspelo.

Nekaj časa se nisi javljala, spraševala sem se, kako je s teboj, in zdaj sem bila že prepričana, da si se zaradi veselja ob zanositvi malce bolj posvetila sebi, svoji sreči in novim dobrodošlim skrbem…
Ne bodi žalostna! Res je grozno ob mesecu, ko ugotoviš, da spet ni nič, ampak sčasoma se ti morda posreči spremeniti odnos do tega in se malo skulirati. Predvsem pa je treba poskrbeti za nujni pogoj zanositve: ne glede na to, kdaj imaš ovulacijo, spolni odnosi na 2 dni (mi je rekel G). Obstajajo metode določanja ovulacije, ki so jih omenila že predhodnice: merjenje bazalne temperature (to je precej nezanesljivo, ker lahko določiš čas ovulacije šele za nazaj ali sklepaš nanjo iz več podobnih ciklusov, pa še motnje so pogoste in so lahko rezultati varljivi), spremembe cervikalne sluzi, spremembe položaja materničnega vratu, ne nazadnje pa tudi Clear plan in še nekaj (se mi zdi, da Persona – nisem prepričana), kar je baje precej zanesljivo, vendar pa se dobi le v tujini (teh zadev sama ne poznam, o tem so pisale ženske na forumu starši staršem). Nika pa je na omenjenem forumu pisala tudi o naravni metodi določanja plodnih dni, ki temelji na položaju lune v času rojstva vsake posameznice in ima visoko stopnjo učinkovitosti – mogoče bi poskusila z njo?

Oprosti, sem dolga. Če ti lahko kako pomagam, vprašaj.
In drži se, kmalu boš mami.

LP, Ena

Najlepša vam hvala za pomoč. M mi še vedno zamuja, že 12 dan.Tako, da se sedaj že prav bojim, da ni kaj narobe z jajčniki. Bo že kako.
lp

Kaj pa pri izven maternični nosečnosti, kaki so znaki.In kaj pokaže test (+ ali -).Že par dni opažam, da me boli desni jajčnik. Ali je to lahko znak?
Hvala

Pri izvenmater. noseč. ti test tudi pokaže +. Na tvojem mestu bi se odpravila do ginekologinje. Če imaš redne cikluse in v zadnjem mesecu nisi imela nobenih večjih stresov, je možnost, da si noseča, le da test tega ne pokaže. Prebrala sem že, da je nekaterim šele v drugem mesecu pokazalo dve črtici.

Srečno!
M.

Živjo, Maja!

Hudo mi je, ker tudi tebi ta mesec ni uspelo.
Tudi jaz imam zelo različno dolge M, zato vem, kaj preživljaš.
Sem pa opazila, da me nekaj dni pred M vedno špika v jajčnikih.
V četrtek grem k dr. Rešu, bomo videli, kaj bo ugotovil.

Lp,
Taška

Zelo mi je žal da ti ni uspelo.
Mislim, da tudi meni ne bo.
Vsak dan me dajejo bolečine kot pred menstruacijo, ko pa vzamem Utrogestan malo ponehajo in ne vem kaj naj si mislim in non stop preverjam na hlačkah če je že kaj rdečega.
Menstruacijo dobim 15.maja in me je že zelo strah naslednjih dni.

Želim ti veliko sreče za vnaprej.
Bianca.

Živjo maja!

Tudi meni je test pri prvi nosečnosti (ki se je žal končala v 7 tednu) pokazal negativno, pa čeprav mi je M zaostajala 14 dni in sem bila vseeno noseča. To je pokazal šele pregled pri ginekologinji, zato se čimprej oglasi pri svoji.
Sem pa trenutno v podobni situaciji kot ti. Od splava se mi M sploh ni uredila in sem jo imela najprej po 47 dneh, naslednjič po 46 dneh zadnjič pa po 43 dneh.
Kakšne tri tedne nazaj sem bila na pregledu kjer mi je ginekologinja opravila ultrazvok in rekla, da je videti, da bo M nastopila kar prej kot v 43 dneh. No, še vedno je nisem dobila, pa je že 41 dan, v petek sem delala tudi test (sicer ne clear blue, ampak en drug test (kaseta), ki pokaže v 5-ih minutah), pa je bil negativen. Bom počakala še do petka, potem pa bom verjetno še enkrat testirala. Imam pa vse možne znake od vročine, ščipanja po trebuhu, obupno bolečih prsi do slabosti, zatekanja nog – ampak vseeno mislim, da bo vsak trenutek pricurljalo.
No, močno upam da se motim, ti se pa kar najhitreje oglasi pri svoji ginekologinji.

Držim pesti in sporoči nam!

Lp,
Barbara

Punce ve ste naravnost super!! Jaz imam še kar upanje, saj mi M zaostaja sedaj že 14 dni in upam, da sem jaz v tistih malih procentih, ki jim test pokaže šele kasneje + ;-))
Zanimivo pa je, da nimam čisto nikakršnih znakov, niti nosečnostnih niti PMS.
Kako natančen pa se vam zdi test na kasete Intim +. In kdaj naj zopet naredim test (tokrat z clearblue)?
Najlepša vam hvala za vso vašo pomoč in prijazne besede! Resnično ste zlate.
lp

pozdravček,

zelo mi je žal k ti ni uspelo.Jaz sem imela punkcijo jajčnika,pa sta mi zrasli le dve folikli,pa še ena je bla prazna. tako da tud do TRANSFERJA nisem pršla. Nevem do katerega leta delajo OBMP,jaz bom decembra stara 42 let.
A kera mogoče ve??

Postopke delajo do 43 leta. Vso sreco!

New Report

Close