Najdi forum

Po postopku IVF in zaradi mojega višjega EMŠO-ja, sem po zanositvi morala še na amiocintezo. Ko bi že skoraj morala dobiti izvid, so me poklicali po telefonu in mi dejali da moram spet ponovno na ultrazvok. Ker sem bila šokirana nisem niti razumela kaj so mi dejali,kaj je pravzaprav narobe. Razumela sem le, “da so tri celice pokazale drug spol otroka”, ker nisem vztrajala pri spraševanju, kaj bi naj to bilo, ostajam še danes v nekakšni dvomu.Na ultrazvoku mi je zdravnica dejala,da ni nič narobe in da imam lepo deklico.Moja deklica je danes res stara že skoraj štiri leta, res da ni opaziti, da bi bilo kaj narobe, pa me vseeno zanima če mi lahko kaj vi razložite.Hvala za odgovor in lep pozdrav.

Prav nič ne dvomim, da je vaša deklica popolnoma zdrava.Glede na to, da se pri
postopkih zunajtelesne oploditve navadno vnese v maternico več zarodkov seveda obstaja možnost, da so v izvidu odkrili še kakšno celico, ki vaši hčerki ni pripadala.
Odločitev, da je nosečnost normalna je osnovana na UZ izvidu in tudi na sami analizi laboratorijske kulture celic. Prav gotovo je bila sprejeta zelo premišljeno.Vaša hčerka je dokaz za to , ne?

Prav prisrčno se vam zahvaljujem za odgovor, res je da so mi vstavili dva zarodka in tudi sama sem bila prepričana,da je to tako kot ste mi vi sedaj napisali.Samo laično sem razmišljala in prišla do tega zaključka, čeprav sem takrat to zdravnici omenila in je samo odkimala.Oprostite, da sem vas nadlegovala samo hotela sem potrditev od vas.Hvala.

Morda bi lahko prebrali tudi nekoliko obširnejši odbovor kako poskušamo razvozljati izvide, kjer dobimo z amniocentezo različne clične linije, v odgovoru Vstrajni.

Ni vzrokov za skbi, če zmorete je najbolje na tiste celice popolnoma pozabite.Veselite se vsakega dneva z vašo zdravo družinico.

New Report

Close