Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca bolečine po porodu

bolečine po porodu

Kaj mi svetujete?
Sem 10 tednov po tretjem porodu. Imam hude bolečine v sklepih in mišicah nog. Zatrdenost je najhujša zjutraj, pa po kakšnem sedenju ali kakšni drugi prisilni drži. Bolečine trajajo cel dan. Porod je bil izredno hiter in med nosečnostjo nisem imela večjih težav. Splošna zdravnica me je dala na preiskave za revmo, ščitnico in borelijo. Vse negativno. Ima kdo podobne izkušnje, kam naj se še obrnem, bi bilo pametno narediti še kakšne preiskave? Bolečine in nemoč mišic so v moji situaciji zelo moteče, saj mi že onemogočajo dnevna hišna opravila. Hvala vnaprej.

Pozdravljeni!

Veseli me, da so laboratorijske preiskave v mejah normalnega. Kako pe je z zaužitimi minerali. Pri tem mislim najprej na kalcij in magnezij. Kako je s tistimi elementi, ki so nujno potrebni za zdravje, a v manjših količinah, na primer cink in selen?

Lep pozdrav.

Danica

Ne vem, kje lahko dobim take rezultate? Se to da ugotoviti z laboratorijskimi preiskavami? Kakšnimi? Jih napiše splošni zdravnik?
hvala
tika

spoštovani!
sm že skor 4 mesece po porodu, ko sm mela konec čišče , sm začela po nekaj dnevih krvavet.
Ko se mi je krvavljenje končalo sm po 3 dneh spet 4 dni krvavela… sam to ni bla menstruacija .. pol sm mela že vnetje nožnice 2-krat sm dobila enkrat tablete enkrat pa svečke … pol sm mela že bakterijsko vnetje telesa … – tut antibiotiki … pol sm dobila vročino 39, bruhala , grlo vneto.. – en tedn v postli bla, zdej sm pa pred dvema tednama zbolela za infekcijsko monomklerozo test od jetr je biv zlo zanč use full povišan … zdej pred 4imi dnevi sm mela konec prve menstruacije ki je trajala 7 dni .. pred 2 ma dnevama se mi je pojaviv krvav izcedek … včeraj me je pa začel spodnji del trebuha bolet ( kot da pr menstruaciji sam hujš) kot krči … so trajal nekaj minut pa pustil … pa spet in ko mi je tako začel trebuh bolet sm opazila na hlačkah krvave madeže … pol k je pa bolečine konc pa neha krvavet…. dons ta bolečina traja ze 3 ure in ne popusti kri mi pa tut teče ….
je to normalno????
hvala že vnaprej za odgovor!

Spoštovana!

Težave, ki jih navajate, nikakor niso normalne. Pojdite do vašega zdravnika!

Lep pozdrav
Mateja

New Report

Close