Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca bolečina

bolečina

Pred več leti se mi je med tekom pojavila bolečina pod levo pazduho v višini srca in od takrat naprej me muči ogromno težav.
Slabo se počutim, začel me je tiščati vratni del hrbtenice in v predel kjer sta ključnica in prsnica. V grlu me je začelo zapirati – težko diham. Pospešeno imam bitje srca, zaradi česar močno trpim, ker ne morem predvsem spati, ker vse to slišim. To so mi tudi ugotovili na enem diagnostičnem pregledu. Vratna žila me večkrat boli in obe žili na nogah. Na jeziku imam globoke razpoke. Pojavljati so se mi začele vrtoglavice in omotice ter na bruhanje me večkrat sili in večkrat sem tudi zaspana. In zdaj že eno leto me močno tišči v zgornjem delu trebuha in imam občutek, da imam od tega napade težkega dihanja. Poskušala sem si pomagati z tabletami proti kislini in z encimi za boljšo prebavo, pa ne pomaga nič.
Ne vem na koga bi se lahko obrnila!! Vse skupaj je postalo že tako neznosno.
Bila sem pri moji zdravnici. Naredila mi je laboratorijske preiskave ter EKG. Pokazalo ni nič in pravi, da sem popolnoma telesno zdrava.
Stara pa sem 24 let, 163/64.

Prosim za vaše mnenje.

Pozdravljeni!

Najprej bi bilo potrebno opraviti preiskavo ščitnilnih hormonov. Če so ti v mejah normalnega, bi morali kaj več poizvedeti o morebitni astmi. Ali je v vaši rodbini prisotna astma, ali morda kronično alergijsko vnetje nosne sluznice? Ali se ponoči zbujate zaradi pomanjkanja “zraka”, ali morda kašlja.
Morda jemljete kakšno terapijo. ali posežete po sredstvih za samozdravljenje?

Vse to so zelo pomembni podatki, ki bi jih potrebovala pred natančnejšim odgovorom.

Lepo vas pozdravljam.

Danica Rotar Pavlič

New Report

Close