Najdi forum

Lep pozdrav
Kje naj začnem?Saj ne vem včasih se mi zdi vse skup brezveze.Moje življenje ne vodi nikamor.Star sem 32 let,nezadovoljen s službo,živim pri starših,sem v rahli finančni krizi.Pa to vse skup niti ni tako važno.To se da preboleti.Muči me to da sem pri svojih 32 letih še nedolžen.Še nikoli nisem imel kakšnih spolnih stikov z žensko.Še poljubljal se nisem.
Pa saj se ne gre samo za spolnost.Najbolj me muči samota (saj imam kolege samo to ni to).
Že celo življenje sanjam kako bom nekoč imel svojo družino,ženo,otroke.Kako si bom ustvaril svoj dom.Samo žal ostane samo pri sanjah.Počasi bom zgubil vse upanje da mi bo uspelo uresničiti moje sanje.Preveč sem že zamudil.
Saj spoznavam ženske samo nobena noče biti z mano.
Odgovori so zmeraj isti:”lahko sva samo kolega na kaj več pa ne upaj”,
“saj ti nič ne fali prav čudi me da si še sam ,samo veš jaz iščem nekaj drugega…” …..
Ne vem mogoč sem preveč romantičen,prevelik sanjač,premiren….
Povsod okrog mene so srečni pari,ljudje se poročajo imajo otroke,urejajo stanovanje…Jaz sem pa še kar sam.
Nisem se še predal še zmerom upam in sanjam naprej.
Čeprav je zmeraj manj upanja in zmeraj manj sanj.

Razumem vašo stisko, saj ste v letih, ko je želja po družini večinoma zelo močna. Prav tako je občutek samote, ko imajo vaši prijatelji že družine ali vsaj partnerje, še toliko močnješi. Veseli me, da ste kljub vsemu aktiven in da se ne zapirat vase, da iščete rešitve in pomoč. Sevetujem vam, da se obrnete še na forum, ki ima naslovov ljubezenski nasveti, kjer odgovarjajo strokovnjaki za to področje. Lep pozdrav, Tanja.

hej,

tezave je treba resevati po korakih. je pa res, ce ti nas enem podrocju kaj ne gre, se ti vsa ostala zdijo brezupna. torej nezadovoljstvo s sluzbo je mogoce posledica “obremenjenosti”, da moras najti nekoga.

ce te pa sluzba res ne veseli, pa se pozanimaj malce drugje, glej oglase, …mogoce bos pa nasel v novi sluzbi izvoljenko. ali pa v kakih drugih dejavnostih: na biciklu, tecaju tujega jezika,… samo ne samo posedati po lokalih.

samo srecnih parov ni. tista idilika, ki jo vidis okoli, se mi zdi izkrivljena. poznam kar nekaj povrsno “srecnih” parov, druzin,…ki bi z veseljem prevzeli tvoje mesto samskega moskega.

glede nedolznosti pa … moj partner je izgubil nedolznost pri prostitutki.

pac, stvari je treba nekako resiti. zmeraj obstaja vec poti.

veliko ljubezni, M

a joj… zal mi te je, saj poznam kar nekaj takih primerov… Tako kot si rekel-ne obupaj. Ena je lepo rekla, Magnolija, da bolje tako, kot da si z neko pijanko, ali pa da si ločen in se boris za otroka na sodiscu…
je pa problem zenski reci, ko jo bos mel, da si se nedolzen…ker se 99% zdi smesno… in ne razumejo… mogoce pa naletis na tisto iz 1%, kaj pa ves:)
pogumno naprej

Sanja

Predlagam večje angažiranje na socialnem področju, torej druženje s kolegi, kolegicami, skupni izleti, skupni tečaji tujih jezikov, skupaj na šport, skupaj ven na pijačo, malo alkohola ne škodi za dodaten pogum ker nobena ne mara prestrašenega tipa ki se ne upa pridet zraven, ,…ne boš verjel ampak večina parov se najde na takih dogodkih, od teh pa večina v lokalih kjer sproščeno vzdušje pomaga pri zbliževanju. Predlagam tudi 1x tedensko obisk kakega diskača in par pirčkov,…tudi punce tam iščejo fante.
Da boš našel svojo ženo v trgovini ali na avtobusu so filmske zgodbicem…predstavljaj si, tudi če vidiš kako luštno v trgovini kaj pa ji boš kot neznanec rekel? 90% je verjetnosti da ima že fanta, da je poročena, od preostalih 10% je mogoče 1% takih ki bi jih zanimalo s tabo na pijačo, pa kje boš tiu lih na tako naletel ej ? V lokalih je 90% takih ki nimajo fanta, in ni vrag da ne boš kake našel.

srečno javi kako gre

Ne zdi se mi nobena sramota, če si še nedolžen. Izguba nedolžnosti ni neka zmaga moškosti. Vse kaže, da še nisi naletel na pravo. Dobro, da si moški. Pri ženskah je drugače, saj s starostjo pride tudi problem z rodnostjo. Tako lahko upaš na dobro ženico in otroke. Slutim, da si morda preresen. Nasmehi prižigajo iskrice. Na varčuj z njimi! Priti do ženske s pomočjo alkohola pa ti jaz ne priporočam. Bodi naraven, ne opit!

Talita

Kaj pa če bi se prijavil na portal Kupid ali Ona on.com, tam veliko takšnih razočaranih dušic kot si ti najde svojo drugo polovico.

4nedolzen kako ti gre? predlagam da greš na kaki ples..vzemi s sabo se kakega kolega…bodi optimist, ne pristopi vsiljivo do zenske..in ne imej skos v glavi da si nedolzen, raje govori o tem kaj si v lifu ze dosegel, kaj te veseli, keri sporti, … bodi sproščen…zenske imajo rade nevsiljive tipe, a vseeno take,ki si upajo pristopiti do nje,ki imajo jasen cilj. to zensko dodatno privlači.

Dragi Nedolžni, ne misli, da so res tok srečni kot se tebi zdi, ko sanjariš o tem kot o nečem nedosegljivem… Sama sem nekoč ravno tako kot ti fantazirala: “Oh, kako lepo bi bilo, ko bi imela enega poštenega fanta, ki bi ime imel rad in jaz njega, skupaj bi hodila na sprehode, v kino, se zabavala, se ljubila tako in drugače…”, nekoč se poročila itd….

Resnični odnosi so težki, resnično težki… in le malo jih je takih, ki so sposobni res funkcionirati v neki harmoniji in so srečni, da so se našli…, ker ponavadi ravno v teh odnosih (moški – ženska) oz. intimnih odnosih pride na plan vse kar ti greni življenje že sedaj, ko si še samski….in misliš, da boš potem srečnejši ko bo prišla…

Saj ko si zaljubljen ali vznesen itak gre, neki ti pogled zameglijo hormoni, neki navdušenje in ostale zvezdice, ko pa to zbledi….se pa začne to kar se omenila v drugem odstavku…

Želim, ti da spoznaš tudi to plat življenja…in ga verjetno tudi boš…

Kar se pa tiče nedolžnosti je to čist O.K.,je pa res, da obstajajo tudi ene plehkuraste babnice, ki bi se znale norčevati … pa pomoje jih ni toliko, marsi katera bi bila tudi vesela, da bi te popeljala v ta svet in da bi bila prva zate (fino bi bilo,da bi bil tudi ti prvi zanjo…)…
Ti pa predlagam, da prebereš kakšno knjigo o spolnosti (Dajmo se dol ali Moški in ženske v spalnici… in o odnosih), da neboš preveč “štorast”, prehiter in neseznanjen z ženskim telesom in njeno psiho, čutenjem itd…

Jav se še kaj, LP

Jaz sem star skoraj 23 let, pa sem na istem kot avtor teme. Še nisem imel punce, sem devičnik, še niti prvega poljuba nisem doživel, zaradi česar me je sram.

Sicer nisem brala vseh odgovorov, zmotilo me pa je to, ko mu nekateri svetujete, naj se socializira v smislu, da spije par pirčkov, gre v diskač, češ, tam punce tudi iščejo fante..
Halo?!
Prvo kot prvo je v diskačih večinoma mularija, ki ga žura, sam pa mislim da ne spada več tja..
Drugo pa je to, da je naš devičnik čisto drugačen človek, umirjen, sanjač in bi na ta način delal nekaj čisto proti sebi. Zakaj?
Sama sem zelo umirjen človek, sovražim alkohol in opite moške, zato se tudi v tistih letih, ko smo ga več žurali, nisem ukvarjala s fantiči, ki so ga na veliko pili. Ni to to, dragi moji..

Nedolžen, ne vem, če si po štirih letih še aktiven na tem forumu, pa vseeno: Kako pa je danes s tabo? Lep pozdrav.

Točno tako!!!!

New Report

Close