Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Smrdeč urin

Smrdeč urin

Moji 21-mesečnici zadnje dni grozno smrdi urin.Zjutraj je sploh obup.Ni pa nič prehlajena,ne je nobenih zdravil,isto se prehranjuje….Sem zamenjala planičke pa je isto.Morda veste kaj bi bil vzrok temu?
Pa še nekaj,čeprav to ni vaše področje-Zakaj se mi je po enem letu spet pokazalo mleko?Noseča pomoje nisem,če pa sem sem čisto na začetku.
Lp in hvala za odgovor.

Spoštovana masa,
ne glede na to, da deklica nima povišane temperature (kar kaže na vnetje zgornjih sečil, torej možno vnetje ledvic), bi pri smrdečem urinu vsekakor jutri zjutraj takoj pri svojem zdravniku opravili pregled urina, urikult in po potrebi tudi Sanford (ki pa ga lahko naredijo tudi iz ploščice urikulta). Potrebno je izključiti vnetje sečil, saj ga je nujno potrebno zdraviti zaradi preprečevanja brazgotin v ledvicah (saj te dokazano lahko nastanejo že po prvem vnetju).
Kar se tiče izločanja mleka, se mleko po dojenju lahko iztisne (po kapljicah) še kar nekaj let po dojenju. Če pa je bila popolna pavza in se je sedaj pokazalo, potem počakajte malo (na menstruacijo oziroma izostanek-torej možno nosečnost). Če pa nosečnosti ni in se bo izcedek nadaljeval, potem vprašajte ginekologa oziroma svojega zdravnika.
lp
Tanč

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close