Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija pašenje kravic

pašenje kravic

Spoštovani!

V enem od vaših odgovorov sem zasledila, da je mogoče tudi preveč pasti kravice. Imam sina, starega 5 mesecev, ki v “pašenju” neizmerno uživa. Pediatrinja nam je pri treh mesecih rekla, da naj ga damo kravice pasti, nič pa ni omenila omejitev. Poznamo pravilno pestovanje, vendar v tem položaju sin ni preveč rad, poleg tega pa se občasno tudi rad steguje. Večino časa ga sicer prenašam v slingu, je pa v zadnjih dneh pričel s stegovanjem celega telesa tudi v njem, pred kakšnim mesecem pa tudi pri kopanju v čebrikču – ko je začel kar vstajati.

Zanima me priporočena dnevna “doza” pašenja kravic ter morda literatura z opisanimi vajami, ki se jih priporoča. Morda smo zreli za RA – kako bi to vedeli? meni se sicer zdi vse ok. Kakorkoli, mislim, da vaje ne bi nič škodovale, le poznati bi jih morala?!

Hvala za odgovor in lep pozdrav!

Dober dan, malo zaskrbljena,
vaš pobalinček je star že 5 mesecev, že veliko aktivno giblje in se sam premetava, kamor mu paše. Sedaj se bo tudi obrnil tako, kot mu trenutno ustreza
Če se je do sedaj ustrezno razvijal, naj počne, kar želi, saj s tem trenira.
Pri 6.mesecih ga bo pregledl pediater na sistematskem pregledu in prepričana sem, da bo vse v najlepšem redu.
lp
Tanč

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close