Najdi forum

Penis

Zdravo !

Star sem 21 let in imam težave s penisom že od meseca julija letos pa do zdaj. Prav skoraj vsak dan zjutraj se tuširam in tudi sem skrbno umil pod glavico penisa, a preden grem spat ali pa jutri zjutraj vstanem, se mi pod penisom vedno nabere tista belkastna snov podoben snegu, zaradi tega me je tudi malo peklo. Kaj je ta reč in zakaj je do tega prišlo ?
Prosim za vašo pomoč in najlepša hvala za vaš odgovor.

Lep pozdrav.

Spoštovani!

Del belkastega materiala je t.i. sirček, oziroma odmrla koža z galvice penisa, kar je noramlen pojav. Če pa je okolica tudi nekoliko pordela, oziroma je ta bel material bolj močno v stiku s kožico, potem imate glivice, o čemer pa si lahko preberete pri drugih odgovorih. Poleg umeivanje je potrebno mazanje z antimikotično kremo.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Zdravo !

Hvala za dober odgovor, a pozabil sem nekaj vprašati, še enkrat prosim za vašo pomoč, vendar sem opazil tudi, da imam pod glavico penisa tudi tiste majhne bele pikice, ki me zelo moti, pa sem mislil, da je od tam nastal sirček. Če to drži ali ne, želim dobiti več podrobnosti, da kako, zakaj in od kod sem dobil tiste majhne bele pikice in pa še tisti sirček ?

Najlepša hvala za vaš odgovor in vam želim veliko uspeha.

Spoštovani!

Glivice so že normalno prisotne na naši koži in se razbohotijo, ko nam pade odpornost. Prenašajo pa se tudi pri spolnih odnosih, zato je v vašem primeru in v primeru “belega toka” pri ženskah smotrna uporaba kondoma. “Sirček” je normalni produkt na penisu, saj nastaja iz odmrle povrhnjice glavice penisa.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

New Report

Close