Najdi forum

ja zj pa je ne

no sj je prav kar pravite, ampak naj vam neki povem, vsaj toliko obzirno smo bili, da smo živonozdravnika poklicali, in naj vam povem kaj je rekel, da smo po eni tsrani nardili prav, ker je mačka bila napadalna, in bi lahko prišlo do kakšnih drugačnih poškodb, na srečo se ni nix zgodilo, razen parih mickenih poškodb! mimogrede nem vam neke nakladala, ampak niset pomilsili kaj je vsega žival ko je v stresu ali kaj podobna zmožna, malo glejte televizo al pa po revijah, kak je že kera poškrampala ljudi in so ostali po tem slepi- res je da človek nikoli ne ve, ampak zakaj bi razkiral svoje življenje za nekaj! sorry moja deorija o tem

no suzika jaz bom reko tak, prebral sem tvojo zgodbico, in na nek način te razumem, vzel sem se v vajin položaj, in verjetno bi jaz tudi naredil čist isto kakor ti, ali pa vsaj podobno. No predstavljiti si ne morem kako je gledla mucka, ampak morda je bila tako prestrašena ali pa je samo trpela in prosila za pomoč! nevem, verjetno sam tudi se ji nebi upal pribižati, vem kako je to, če se človek poškoduje z mačko oz. ga ona, ker imam v sorodu podoben primerek, le da ni prišlo da kakšnih tragičnih poškodb, zgodilo se je le, večji ugriz mucke, in hude poškodbe, ko je napadla sestrično s krepljčki, in to se je zelo vleklo saj je dobila sestrična vnetje in je morala kar precej časa, jemati zdravila in hoditi na preveze k zdravniku! ampak človek nikoli ne ve!

na nek način razumem, ampak nikoga ne mislim obsojati, vsak ve pri sebi kar bi storil, ali bi bil pogumen in se zavedal posledic ki bi nastale, na eni strani dobre in slabe! ajd- uživaj!!

lep pozdrav

Suzika,

jaz pa še vedno vztrajam pri istem kot sem ti prej pisala. Sram te bodi.

In ni mi jasno, zakaj je zdaj mačka bila napadalna? Zato, ker se je branila?
Lepo te prosim, preberi si svoj lastni post, ki si ga napisala:

“…pred nekaj minutami me je prebudil in prestrašil ogromen grup, ki sta ga sprožila naša psica , ki bo sept. stara 2 leti (chow chow) ter neka mačka, pogledla skozi okno in vidla kako jo sem pa tja meča…”

No, pa reci in preberi, če je res razvidno, da je mačka napadla nedolžnega psička.

Saj je brezveze, ampak nehaj nam nakladat.
Meni gre še vedno na bruhanje!

Yo

Suzika!
Prosim piši bolj razumljivo, ker komaj beremo tvoja pisma1

Nauči se pisati!!!!!!!!!!!!!!!

Sorry, ampak mene še vedno moti izjava: moj pes je bil
1500 DEM, una mačka pa ni bila naša …
Ja, besede, še posebej napisane, je težko vzeti nazaj!
Drugič bolj pazi!

zakaj pa ne bi enkrat nekdo pomagal neki živali, pa češrav ni njegova? Saj vrednost živali se ne šteje po tem, koliko zanjo plačaš? Mi smo dali za zajčka 5000 sit pa ga imam ravno tako rada kot psa, pa smo za njega plačali 2500 dem. Cena ni pomembna.

Strinjam se z ostalimi, da niste ravnali pravilno. Jaz sem nekoč pobrala na cesti vrabčka. Z avtomobilom sem prišla ravno v trgovino in videla vrabčka na sredini voznega pasu. Mislila sem, da je mrtev in zato sem ga samo opazovala iz avta. Ko je peljal čez tovornjak (na srečo ga ni povozil z gumo ampak mimo, vendar se mu ni umaknil ne levo ne desno ampak je samo poskrbel, da ga ni z gumo povozi-upam, da sem dovolj jasno razložila?) in tako je naredilo še nekaj avtov. Opazila sem, da se ptič premika in ko ni bilo nobenega avta sem ga vzela domov in ga imela čez noč v kletki in naslednji dan sem ga spustila. Očitno je bil samo v šoku, ker mu res ni bilo nič. S tem sem želela povedati, da velikokrat ne stane nič, če pomagaš živalim.

Glede mačka in psa:jaz ne bi nikoli odpustila psu, da je ubil kakšno žival. Ker če je ubil eno bo še kdaj ubijal. Tako kot z ugrizom: če te pes enkrat ugrizne, te bo še enkrat.

Mislim,da si navadna prismoda.Koliko si pa stara,da imaš tako”inteligentne”izjave.Nehote se mi vsiluje prispodoba bogataša(pes-ki ni kriv da te pozna)in reveža(muca).Če si v čustvih tak siromak,kakor v pisanju,mi je res žal zate!Si mogoče pomislila,da je ta grozna žival,ki jo je napadel tvoj pes nekomu draga ,čeprav ni zanjo dal bogastva?Poboljšaj se!

Nič ti ne očitam, da je prišlo do nesreče. Obsojam pa tvoje izjave in razmišljanje vaše družine. Obsojam tudi to, da niste ubogi muci pomagali.

New Report

Close