Najdi forum

Lepo pozdravljeni.

Kje v Ljubljani obstaja kakšna dobra trgovina z akvaristiko, da imajo
akvarije, ter da znajo tudi svetovati.

Hvala!

Pozdravljen!

Svetujem ti, da poiščeš na internetu akvazin klub. Tam boš našel forum, ki je namenjen samo akvaristiki in nekaj ljudi tam zna super svetovati.
Zelo hvalijo trgovino Modra beta. Ampak jaz sem tam dobila ribe okužene z boleznijo belih pik in okužila cel akvarij…
Ampak tele ribje bolezni so nujno zlo, ki se zgodi vsem akvaristom.

Najprej ti res svetujem akvazin klub.

Lep pozdrav!

Sonia

zoo market Preiss BTC

Za svetovanje ti priporočam društvo akvaristov. Naslova ne vem, obstaja pa knjiga, ki jo dobiš v knjižnici, kjer dobiš naslove vseh društev. Tudi v nekaterih knjigaha za akvaristiko lahko najdeš koristne naslove, še sploh v knjigah, ki imajo slovenske avtorje.

V Sloveniji zelo dobre trgovine, ki bi imela 100% zdrave ribe NI! Na žalost ampak tako je. Drugače je Modra Betta edina, v kateri imajo vsaj malo pojma. Ostalo je pa eno veliko sr****, da ne bom kritizirala trgovin direktno (lahko pa po mailu, če koga zanima).
Kot je že sonia napisala je najbolje da se obrneš na http://www.akvazin.com in si lepo prebereš vse diskusije in greš šele potem nakupovat.
Slovenske knjige o akvaristiki so bolj tak tak. Meni so najbolj pomagali na Akvazinu-nasveti od ljudi, ki imajo dolgoletne izkušnje.
LP

Obstaja tudi zelo dobra firma, ki se ukvarja s akvaristiko, ki sicer nima klasicne trgovine, lahko pa jih najdes na http://www.aqua-vita.si. Izdelujejo tudi sami svoje pripravke za vodo, ki prekasajo tudi marsikatere tuje. Res toplo priporocam. Pa tudi na Akvazin se kaj oglasi, tam najdes zelo dosti koristnih informacij.

New Report

Close