Najdi forum

povešne prsi

Upam, da mi boste lahko svetovali. Obe z mojo mamo imava povešene prsi (tkivo v prsih je mehko). Bojim se, da bo to “podedovala” tudi moja hči. Mogoče bi se dalo kaj narediti ko ji bodo prsi začele rasti (sedaj je še majhna), da bi se vezivna tkiva okrepila? Mi lahko kaj svetujete? Kaj menite o nošenju nederčka že takoj ko ji bodo začele rasti prsi?
Prosim za vaš nasvet. Že v naprej stokrat hvala!

Pozdravljena Majam!

Svetovala bi vam in vaši hčerki akupunktno masažo po Penzlu s katero se doseže boljšo oskrbljenost prsi. Masaža je prijetna in učinkovita. Vedeti morate, da slaba oskrbljenost prsi lahko ni samo estetska motnja.

Obstaja vaja za krepitev prsnih mišic. Dlani sklenete skupaj, pravokotno, pred seboj in jih stisnete eno ob drugo. Delajte kratke ponovitve in dolge, pri katerih zadržite napete mišice 10 sekund.

Moje mnenje za nošnjo modrčkov ni pozitivno, saj le ta daje potuho mišicam in vezivnemu tkivu, ki se rado hitro razvadi. Modrčki nudijo pasivno oporo. Menim, da so modrčki potrebni samo pri ženskah, ki imajo velika prsa oziroma, da se jih nosi med športnimi aktivnostmi, ko so prsa izpostavljena večjim premikom.

Pa še to. Ne pozabite, da je za čvrsta prsa pomembna primerna telesna teža. Vsako nihanje telesne teže ima za posledico povešenje prsi.

Ali lahko napišete kaj več o tej masaži? Kako se jo izvaja?

Pozdravljena!

Akupunktna masaža je zelo prijetna. Izvaja se jo brez iglic. Z prijetno masažo z rokami in palčko se doseže optimalen pretok in hranjenje celega telesa. Obisk traja nekje 1 uro.

New Report

Close