Najdi forum

boleč hrbet

Pozdravljeni,

pred letom dni sem imela lažjo prometno nesrečo, po kateri me je bolel vrat in področje med lopaticami. Opravila sem tens terapijo in stanje se je po mesecu dni umirilo. Že prej sem ogromno kolesarila in smučala, po nesreči pa opažam, da me velikokrat boli področje med lopaticami in ramenski obroč (Res je, da je pri obeh športih mišičje tega dela telesa kar obremenjeno). Bolečina ni huda, gre bolj za občutek zategnjenosti, navkljub rednem stretchingu (po aerobiki in tudi doma) Nekajkrat sem šla na masažo, pa nisem bila zadovoljna.

Zanima me, katero vrsto masaže mi priporočate. Ali masaže opravljate tudi vi osebno (nekako sem izgubila zaupanje v “navadne” maserje in bi raje preskusila fizioterapevta)? Ogledala sem si vašo stran, vendar pa nikjer nisem našla informacije o ceni masaž.

Hvala za odgovor.

Pozdravljena Mateja!

Za vas bi bila priporočljiva terapevtska masaža, ki se imenuje Trigger point terapija ali po domače ciljno sproščanje mišic tako teh zunanjih kot tudi globoko ležečih mišic. Učinki so odlični in tudi trajajo dalj časa.

Sama izvajam tudi to obliko masaže in vam lahko iz lastnih izkušenj zagotovim uspeh. Cena take masaže pri meni je 7.000 tolarjev, naročite se po telefonu in traja 1 uro.

Stara sem 16 let in treniram badminton. Vsakič po treningu me začne boleti hrbet. Čez dan je v redu, zvečer ko pa pridem s treninga pa me začne boleti hrbet. Vedno se uležem na tla saj mi ravna podlaga najbolj pomaga. To traja že 5 mesecev. Vsakič po treningu imam tudi stretching, trening imam vsak dan, ob vikendih pa tudi tekme. Treniram pa že 10 let.

Zanima me kako si lahko pomagam pri zdravniku pa še nisem bila.
Hvala

New Report

Close