Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina Hočem se zredit

Hočem se zredit

ZDRAVO!

Star sem 16 let. Imam nenavadno težavo. Ne moram se zredit. Velik sem 190 cm in tehtam 63 kg. Nisem zbirčen pri hrani to pomeni, da jem vse kar je. Če imate kakšen nasvet, bi prosil, če bi ga lahko delili z mano.

HVALA !

Dragi “Kiken”!

Prepričan sem, da izgledaš kot “prekla” in da na ta račun slišiš kakšno zbadljivko. Predvsem pa živimo v namišljenem svetu preklastih žensk in mišičnjakov, kar mora biti v tvojih letih dodatni problem. V teh letih človek namreč potrebuje čim več potrditev, da je enak (ali boljši) drugim. Sartre je celo zapisal, da bi kralj daql kraljestvo, da bi bil podoben svojim podložnikom. Zunanja podoba ni vse, čeprav je mogoče nekoliko lažje, če se pretirano ne razlikuješ o d drugih. Vedno poizkusi vnovčiti svoje pozitivne lastnosti, pri čemer se pač lahko pohvalip z izjemno višino, in verjetno se najde še kaj.

Domnevam, da si izjemno aktiven, mobilen in stalno v akciji. Vse, kar poješ, takoj porabiš. Tudi zrastel si verjetno zelo na hitro. Predlagam, da se hraniš normalno naprej, imaš 4 do 5 obrokov na dan in ko se bo ustavila rast, boš pridobil tudi na kilogramih. Ne pretiravasj z redilnimi dietami, ker se boš navadil nepravilno jesti in boš prav hitro nezadovoljen zaradi nahrbtnika na trebuhu.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

New Report

Close