Najdi forum

dragi goran

Prosim, če mi lahko nekaj svetuješ. Vsak drugi ali tretji dan se odpravim na nek hrib. Hoje je za eno uro (zelo hitre) in v strašen klanec (za kolena grist :), pol pa še 45 min dol. To mi res paše, zanima pa me kaj naj delam tiste vmesne dni? Ne maram hoditi na fitness ali na aerobiko. Rada bi shujšala še pet kil (168 cm, 63 kg)….kalorij ne štejem, tudi se mi ne sanja, koliko jih porabim na enem takem “izletku”…
Upam, da imaš kakšen pameten nasvet zame! Pa še to: naročila sem se na e-novice s tvoje strani. Pošta redno prihaja, ampak link pa nikoli ne prime!
Hvala, Marja.

marja,

No tista hoja v hirb mora pa biti kar konkretna če dol potrebuješ 45minut. Glede na to, da je zunaj že kar mrzlo, ti pa še vedno hodiš v hrib… mislim, da ti ne bo problem če začneš s tekom, ostale dni v tednu lahko torej zapolniš s tekanjem poskusiš zdržati 30minut, če je treba vmes malo hodiš, nato znova tečeš, itd. Postopoma podaljšuj čas oz. dolžino teka. lahko tudi do 60 minut če si fizično sposobna. Lahko delaš tudi kakšen trening, ki je že opisan na moji spletni strani.

LP,
Goran

New Report

Close