Najdi forum

Živjo Goran,

nekaj krat sem se ti že oglasila, sedaj pa imam novo vprašanje. Moj dan je preveč natrpan z delom, da bi se lahko pripravila do tega, da ponovno začnem obiskovati fitnes centre in podobno. Zato sem si kupila orbitrek, na katerem vadim 4 krat tedensko po pol ure, pri čemer porabim 210 kcal in predelam 9,30 km.Poleg tega naredim vsak večer nekaj trebušnjakov.
Zanima me ali je to dovolj, da bi se poznali kakšni rezultati (in v kolikšnem času), glede na mojo odvečno težo (70kg,165cm) in glede na to da zadnja leta nisem bila nevem kako aktivna, naj še pripomnim, da se zelo težko znebim kg, moj problematičen del pa so noge?
Kdaj lahko pričakujem, da se bodo rezultati ustavili in kako naj podaljšujem vadbo na orbitreku ali časovno ali z intenzivnostjo, da bodo boljši rezultati?
Zanima me tudi ali je možno, da bom namesto izgube maščobe na tem delu čez čas pridobila mišice, ker tega si pa tudi ne želim?
Pri tem sem prebrala da je pomembno meriti pulz, ali mi lahko priporočiš kakšnega cenejšega?

Hvala za odgovore in vse pohvale!

000,

Glede treninga doma… 30 minut je za začetek v redu, čez čas pa bo potrebnih tudi več. Poskusi podaljševati čas vadbe 5-10 min na teden. Cilj ti naj bo da dosežeš vadbo dolgo 60 minut.

Glede vprašanj o utripu, pridobivanju mišic, porabi maščob… pa obišči mojo spletno stran in poglej rubriko Objavljeni članki, pobrskaj malo v arhivu člankov in našla boš odgovor na ta vprašanja.

– poglej: Miti in neresnice o odvečnih maščobah, Ženske in trening z utežmi, Kako začeti s hujšanjem, Trening nog in zadnjice

LP,
Goran

New Report

Close