Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Gibanje, oblikovanje in krepitev telesa previsoka teza zaradi tablet!!!!????

previsoka teza zaradi tablet!!!!????

hja takole je bilo imel sem cca 75 kil in bil vesel in zadovoljen, potem pa sem imel zivcni zlom in sem dobil tablete risperdal, ki sem jih jemal cca 1 leto potem pa sem dobil ziprexa ki jih jemljem se zdaj…
zredil sem se za 20 kil in ne morem skujsati, prosim pomagajte mi ker brez tablet ne morem vec normalno zivet,, kaj naj naredim???

Lep pozdrav
Ales

Ales,

Nič nisi omenil ali kaj treniraš. Dejasnko nisi napisal ničesar o tem, na kakšen način si do sedaj sploh poskusil shujšati, ali si kaj treniral… predpostavljam, da ne prav veliko. Če si mnenja, da je jemanje tablet vzrok, za tvoje težave s telesno težo… To je res možno, še posebej če gre za hormonske tablete.

Vendar premisli dobro, ali morda vseeno ne ješ več kalorij, kot jih z dnevnimi aktivnostmi porabiš. Veliko ljudi poskuša zmanjšati stres… ali nanj za trenutek pozabiti tako… da gre nekaj jest, tudi če ni niso lačni.

Naslednja stvar je trening… zlata vredna stvar za zdravje, zmanjšanje stresa, nervoze, napetosti… za sprostitev, krepitev, hujšanje ali prodobivanje mišic, moči.. lehko bi še naštel veliko prednosti treninga.

LP,
Goran

hja hujsal sem ze na vse nacine od fitnesa pa diete pa nc nisem jedel in sem shujsal za 5 kil potem pa se je vse skupaj ustavilo zanima me kako shujsati se za 15 kil???
Ales

Ales,

Kakorkoli obrnes stvari… odgovor zakaj ne kdo ne shujša je zmeraj enak. Kadar je vnos količine kalorij enak, tvoji dnevni porabi kalorij se hujšanje ustavi.

Očitno si shujšal tistih 5kg, ker si z svojimi aktivnostmi porabljal več kalorij kot si jih v telo vnašal… nato si prišel pa do točke ko je poraba bila enaka vnosu. Za nadaljnji napredek je takrat nujno, da povečaš porabo kalorij na treningu in ob tem pa še bolj prečistiš svoj jedilnik.

Odgovor ravno na vprašanje kot je tvoje lahko najdeš na moji spletni strani v enem zadnjih člankov v rubriki Objavljeni članki. Ime članka je Miti in neresnice o odvečnih maščobah.

LP,
Goran

New Report

Close