Najdi forum

kako shujšati

Stara sem 14 let in imam velik problem.Sem ZELO debela.Velika sem 165 in tehtam 65kg.POnogah imam strije.Se jih da kako odstraniti?imam zelo veliko maščobe in celulita.Ukvarjam se s športom 3x tedensko,vendar kilogramov ne izgubljam.Mi lahko napišete kaj glede STIČNE in kako lahko grem tja hujšat.
Prosim pomagajte mi iz te stiske,iz katere sama brez nasveta ne bom našla izhoda. Adijo!

Obupana DEBELUŠKA!!!

če se nisi zmotila pri številkah (pri teži in velikosti) potem NISI DEBELA!! mislim, da je veliko ljudi težjih od tebe. Lepo, da treniraš 3x dnevno ampak malo manj se sekiraj zaradi kilogramov, ker jih nimaš ravno toliko preveč kot izražaš v mailu!

Lp Jana

Tanja,

Ne bi se strinjal, da si zelo debela… imaš nekaj odvečnih kilogramov, ki jih želiš izgubiti.

Strije se da nekoliko ublažiti, tako da so manj vidne z uporabo krem za te stvari. Odstraniti strij s kremo se ne da. Strije naj bi se dalo skoraj popolnoma odstraniti s pomočja plastičnega kirurga in uporabo laserja.

Skoraj zagotovo tvoja odvečna maščoba in celulit izvirata zaradi tvoje nezdrave in neprimerne prehrane. Reči da se ukvarjaš 3x tedensko s športom… ne pomeni veliko če želiš shujšati, kljub treningu pa ješ še zmeraj preveč kalorij ali pa sladkarij. Hkrati ne verjamem, da si na svojih treningih fizično sposobna pokuriti toliko kalorij kot jih poješ… ni dovolj odpraviti se na treningu, samo zato, da lahko potem rečeš da si bila na treningu. Ko prideš s treninga, moraš imeti tudi občutek… da ti je znova uspelo zdržati trening, in celo narediti več kot na prejšnjem treningu. Če si na treningih tako pridna, pa še zmeraj ne hujšaš… potem je če nimaš kakšnih zdravstvenih težav, vzrok le v načinu tvojega prehranjevanja.

O samih nasvetih glede hrane pa tudi treninga, je bilo že veliko napisanega… zato s pomočjo iskalca preišči tudi starejše odgovore. Veliko informacij pa v rubriki objavljeni članki, najdeš tudi na moji spletni strani.

LP,
Goran

tudi jaz imam ta problem: 165 cm, 49 kil.Saj ni puhno ampak trebuh pa noge so kriza.ne morem se upret hrani,telovadim redno ampak…

Špela,

Preberi, si moj najnovejši članek, na moji spletni strani v rubriki Objavljeni članki.
Ime članka je: Miti in neresnice o odvečni maščobi.

Glede tvoje telesne teže in višine… mislim, da sploh ne smeš razmišljati o kakšnem hujšanju. Če želiš kaj spreminjati, lahko kvečjemu poskusiš oblikovati postavo s krepilnimi vajami… kak kilogram mišične mase bi ti prišel prav.

LP,
Goran

New Report

Close