Najdi forum

Ali se s to napravo res lahko shujsa?

Lilijana,

S to napravo se ne, da shujšati… z njo lahko le dobro okrepiš trebušne mišice… ne moreš pa z to napravo porabljati maščobe v predelu trebuha. Do sedaj ni še nobena znanstvena študija potrdila, da lahko porabljamo maščobo le na določenem mestu, z določeno vajo… z določeno vajo, lahko le krepimo mišicve na določenem mestu. Če z ustrezno prehrano, dovolj aerobne aktivnosti in zdravim načinom žeivljenja porabimo odvečne kilograme, potem je učinek krepilnih vaj viden… saj pride do izraza oblika našega telesa.

LP,
Goran

Mislim da ta naprava ni ravno najboljša.Sama sem par let nazaj preizkusila nekaj podobnega in z njo resnično po 10 kurah izgubila 7 cm obseg nog-deluje fantastično,vendar je bila naprava profesionalna,kar pa mislim da tale po tv ravno ni.Se tudi sama navdušujem nad nakupom ,vendar naprave v Italji ,ki je sicer res nekoliko dražja zato pa 100% boljša.Je večja oz.kot v studiju in ima tudi vse elektrode.

Sama sem preizkusila napravo iz naših teve prodaje in moram priznati da čeprav jo reklamirajo pri nas odlično deluje.Z njo sem izredno zadovolna saj sem po dveh porodih ostala z velikim trebuhom.Ki pa je po redni uporabi ABDONERJA postal skoraj idealen:Tako,da ti nakup priporočam. Lep pozdrav Damjana

New Report

Close