Najdi forum

Trening s slikami NOGE/ZADNJICA

Vabim vas k ogledu novega članka “Trening za noge in zadnjico”

http://www.myolympica.com/HTML/meniji/clanki.htm

Lep pozdrav,
Goran

Goran,

Vse pohvale tvojega novega treninga. Sedaj se ga moram samo še lotiti.

P.S. Te slikce so pa ful sexi!!!!

Jaz ga ne najdem.

Lp,
Pika

Pika,

Evo ti direktne povezave do članka:

http://www.myolympica.com/HTML/objavljeni_clanki/0016%20_Trening%20noge%20zadnjica.htm

LP,
Goran

Živjo Goran!

Rada bi pohvalila tvoj forum in tvojo spletno stran.
Poskusila sem s tvojimi vajami, najbolj močna se mi zdi vaja dvig na prstih, saj sem čutila vse do zadnjice, da je že zabolelo. A je res to to?

LP!

Slikce so super! 🙂

Povezavo pa naredite aktivno tako, da jo date med znaka , pri tem pa ne uporabljate presledkov. Tako lahko ljudje takoj kliknejo nanjo in jim je ni treba kopirati v orodno vrstico (kar marsikdo tudi ne zna!).

Npr.:

To me je naučil Primož. On ve take stvari. Lp!

Irena,

Hvala za nasvet.

LP,
Goran

asja,

Hvala za pohvalo, prav pride*smeh*.

Pri začetnih treningih je morda vaja dvig na prstih, marsikomu najintenzivnejša… kasneje bodo to postale tudi druge vaje.

LP,
Goran

Pri dvigu na prstih stojiš na neki napravci? Kaj je to? Lahko to vajo izvajaš na tleh?

Slikce so pa res orto sexi :))

Pozdravček

Meta,

Stojim, na nekakšni leseni stopnički. To vajo lahko doma preprosto izvajaš, tako, da stopiš na kakšno hišno stopnico, z roko pa se opreš na zid ali opromeš česa, da ti boš imela boljše ravnotežje.

Lahko pa stopiš tudi na dve ali tri debelejše knjige, ter tako nadomestiš stopnico.

Pa hvala za kompliment Meta,

Lep pozdrav,
Goran

jaz sem ze zacela s tem treningom in sem ravno opravila prvi dan treninga.Mi je kar vsec,ker ni prenaporno pa vse,ti pa pomoje fajn utrdi misice.
Vse pohvale avtorju:)

LP!

Muca_Maca,

Me veseli, da ti je všeč… postopoma bo trening postajal zahtevnejši, saj boš tudi sama postopoma zmogla zahtevnejši trening brez posebnih težav.

LP,
Goran

Meni je tudi blazno usec, vsak dan delam…
Imam pa drugi problem. Zacela sem delat vaje za trebuh. Tisto za 4 minute…In moram rect, da mi ne uspe narest…samo eno serijo in pol…ko to naredim cisto omagam. Za noge pa lahko delam se in se…torej s cim naj zacnem pri trebuhu, da bom postopoma prisla do tvojih zame tezkih vaj:)
Drugace pa nisem debela “alpakej”….
LP
super page:)

Ali je obvezno, da stojim na stopnički ali lahko stojim na ravni podlagi in se dvigujem na prstih?

Tyra,

Glede vaj za trebuh… to če so ti vaje težke… sploh ne skrbi, kmalu boš sposobna veliko več. Če ti uspe narediti le eno serijo in pol… ni nič narobe… naslednjič boš zmogla malo več. Kmalu pa vse serije. Ne pozabi… ni ti treba napraviti vseh serij, želiš pa narediti čimveč v 4minutah. Nekdo mora v teh 4 minutah veliko počivat, nekdo malo… tisti, ki so dobro trenirani pa jim to uspe celo brez počitka.

Torej na kratko še enkrat. V štirih minutah poskusiš čim manj počivat, ko pretečejo 4minute pa je trening končan. Če ti je v tem času uspela le ena serija in pol, verjemi… da nisi edina, veliko jih je še takih. Ti samo vztrajaj in sčasoma ti bo lažje, zmogla boš veliko več.

LP,
Goran

Tamara,

Priporočljivo je da stopiš na nekaj, kar ti lahko nadomesti stopničko. Pa saj kaj takšnega ima vsak pri hiši… kakšen debelejši kos lesa ali stara knjiga zadostuje. Če se dviguješ le na prstih, delaš nekako polovico vaje. Dobro je če se lahko spustiš čim nižje, nato pa dvigneš čim višje… na stopnički je to zelo enostavno.

LP,
Goran

Živjo,

prebrala sem celo rubriko in pregledala vaje in moram priznati , da mi je všeč, le da imam jaz en problem. Ker imam poškodovana koleno (desno) žal večinoma le-teh ne smem izvaji. Ali obstajajo kakšne alternativne variante????????

LP – Manja

Manja,

Opiši mi malo bolje tvojo poškodbo kolena… oz. težave, ki jih imaš zaradi poškodbe, ter diagnozo zdravnika.

LP,
Goran

New Report

Close