Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Gibanje, oblikovanje in krepitev telesa Ali s fitnesom izgubiš kilograme ali ne

Ali s fitnesom izgubiš kilograme ali ne

Zdravo!

Pred 14. dnevi sem začela obiskovati fitnes. Obiskujem ga vsak dan in redno delam najmanj eno uro. Moj problem je mnogo prevelika telesna teža. Pri svoji 164 cm tehtam skoraj 90 kg. Z redno vadbo in izbiranjem primerne prehrane bi želela izgubiti kilograme. Slišala sem da s fitnesom ne izgubiš kilogramov, ampak pridobiš samo mišično maso. Tako sem dobila pomisleke, da mogoče to ni pravi način za izgubljanje odvečnih kilogramov. Prosila bi za odgovor.

LP

Jana

Jana,

Fitnes je idealen za izgubljanje kilogramov, tako kot tudi za tiste ki si želijo pridobiti mišice, pa za športnike vseh vrst, pa za sprostitev, rekreativce, tiste, ki bi radi okrepili zdravje, izboljšali počutje, se sprostitli, hitreje okrevali po poškodbi, itd.

Fitnes je prostok kamor greš, da bi bil fit… prišel do kondicije, postal močan, bolj zdrav, vitkejši, shujšal… cilji in želje ljudje so različni, fitnes pa je le prostor kjer se vsi ti ljudje lahko srečajo v istem prostoru in kjer lahko vsak od njih naredi kaj koristnega zase.

To kar lepo ostani na fitnesu, če boš pa imela kakšna vprašanja se pa oglasi.

LP,
Goran

New Report

Close