Najdi forum

zdravo hujšanje

Redno berem vaše forume pa še nisem zasledila, da bi kdo omenil celično prehrano Herbalife. Moram vam povedati, da sem s to prehrano in seveda z redno telesno vadbo v pol leta shujšala za 10kg, iz 73kg na 63kg, visoka sem 176 cm. Presrečna sem s svojim rezultatom, poleg tega pa se izvrstno počutim.

Kakšna pa je uporaba Herballaifa ? Ali si imela kakšno posebno dieto ?

Herbalife so same kemikalije in s s tem ni dobro hranit.
Najbolj zdravo je jesti sadje in zelenjavo seveda tudi meso v omejenih kolicinah in redna telesna vadba (odvisno od posameznika). Rezultat bo enak!!!!

lp, simon

Herbalife je najbolj naraven proizvod, ki je na tržišču. En obrok vsebuje približno 200 kcal. Vsebuje kombinacijo proteinov z visoko biološko vrednostjo, ogljikove hidrate, vlakna, polinenasičene maščobne kisline, vitamine A,E,B,C..in minerale.
Vse sestavine so v skladu s predpisi zdravstvenih ministrstev v Evropski Skupnosti, pregledan je bil tudi pri nas. Pri hujšanju dva obroka nadomestiš s Herbalifom, najboljše zajtrk in večerjo, kosilo pa naj bo sestavljeno klasično, med obroki moraš veliko piti najboljše vodo, pa tudi kakšno jabolko, nektarino lahko poješ in povem ti, da ne boš čutila nobene lakote. Seveda je bolje, če še zraven telovadiš in res je najbolje zjutraj na tešče. Če še hočeš kaj izvedet mi piši na moj email.

SIMON TUKAJ SE S TABO ZELO STRINJAM

Oglejte si stran http://www.herbalife.com, pa potem komentirajte.

Lep pozdrav!

Pika

Če si to poimenovala zdravo hujšanje, nimaš pojma kaj je zdravo. Tebi je sicer všeč, ker brez večjih naporov izgubiš toliko kilogramov, ampak ti priporočam, da tega ne počneš več, ker boš imela prevelike posledice.
Kar je umetno, sigurno ni zdravo.

Ej Pika, so te pa hudo nakurl na tale Herbalajf. Po mojem si zacela tole svinjarijo takole na crno prodajat, pa zdaj delas zastojn reklamo na netu (ti, ti, ti). To je tko kot bi delal tukej ful reklamo za Dzirlota pa njegov cang-slang caj, kt je tud en navaden zmesan caj kt ga v Drogi pomedejo iz tal na koncu sihta. Tko nekak je pa s tvojim Herbalajfom, samo, da pometajo v Zitu, da se jim podgane ne zaredijo.

New Report

Close