Najdi forum

Pozdravljeni!
Pred kakšnim mesecem sem obiskala zdravnika da bi se pogovorila o metodi hujšanja. Zraven tistega da moreš se zdravo prehranjevat in se veliko gibati mi je rekel da naj si kupim tablete za hujšanje da mi bodo zelo pomagale ker nimam veliko časa zarekreacijo ker sem od jutra pa do pozno popoldne v službi v pisarni. povedal mi pa ni nič katere tablete si naj kupim, zato mene zanima katere tablete bi mi vi priporočili in kolikšna je prebližno cena.

B,

Glede tablet… sam jih ne priporočam, preden ne kdo ne poskusi vseh ostalih načinov da shujša. Preberi si še odgovore na nekoliko stareejšo temo Fat Burner.

LP,
Goran

B,

Najprej bi se rad opravičil za tako pozen odgovor, ampak sem včasih v precejšnji časovni stiski.

Nikakor se ne strinjam z nasvetom zdravnika, če je edini problem zakaj ti je težko shujšat, to da imaš “malo” časa. Tvoje pomanjkanje časa in napačen način življenja sta najbrž glavna krivca, da ti je sploh treba razmišljati kako shujšati. Načina življenja se ne da spremeniti s tabletami.

Tablete so za tiste, ki imajo zdravstvene težave, ki jim onemogočajo normalno zdravo hujšanje. Ne vem če imaš še kakšne druge obveznosti, kot npr. družina… kakorkoli že… sam delam včasih po 18 ur na dan, pa med tem časom napravim tudi trening zase, pa čeprav vsaj 45minut… kar je zame zelo malo, ker normalen trening mi pomeni 120minut.

Tablete bi morale biti tvoj zadnji izbor, ko poskusiš vse ostale načine.. oz. ko se želiš znebiti še tistih zadnjih gramov maščobe. Če boš spremenila način prehrane, in dnevno našla vsaj 30minut časa, boš počasi a postopoma shujšala. Ne mi govorit, da nimaš niti 30minut časa za svoje zdravje. Na moji spletni strani imaš nekaj primerov kako začeti s treningom doma, ter veliko o tem kaj je treba paziti pri prehrani. To je kar dovolj za dober začetek.

Kar se pa tablet tiče, naj ti jih predpiše zdravnik… če so res nujno potrebne. Jaz kar tako, po lastni pameti ne bi jemal zdravila za hujšanje… ker dobijo se le v lekarni, zato ker so zdravila. Cen takih zdravil ne poznam. Pozivam pa da kdo kaj napiše o teh cenah, če kaj o tem ve.

Obstajajo tablete, ki se jih ne da dobiti v lekarni, niti v prosti prodaji… ki so precej učinkovite, ampak ne predstavljajo trajno rešitev… ker če nekdo ne spremeni načina življenja, ga tudi s tableto ne more. Nekaj več o tabletah za hujšanje, stranskih učinkih itd… pa sem že pisal, poskusi najti med starejšimi odgovori (uporabi iskalec).

LP,
Goran

New Report

Close