Najdi forum

AEROBIKA!

Pozdravljen,Goran! Zanima me,kaj naj naredim,da bi okrepila stegenske misice in izgubila par kilogramckov…A bo u redu aerobika tkole 3x na teden? pa kaksne take vaje priporocas.Ja poleg tega tudi mislim se telovadit doma,ker mam fitness napravce pa to,ampak zanima me pa predvsem glede aerobike.A se hitr poznajo rezultati? V kolkem casu pa,recimo ce treniras tko 3x tedensko aerobiko 1 uro?
hvala!

mishka,

Ja Aerobika 3xtedensko po eno uro je v redu, če ob tem misliš še delati še kakšne vaje za telo oz. noge. Ravno vceraj sem napisal nov članek, za trening nog in zadnjice, imam pa še en kup fotografij, ki jih je treba uredit in mislim to objaviti na svoji spletni strani… najverjetneje bom to objavil naslednji teden. Bo pa predstavljen natančen trening plan za 12 tednov… izključno trening noge/zadnjica. Tako, da glede vaj pač še malo potrpi.

Glede rezultatov in kako hitro lahko kaj pričakuješ je težko napovedovati. Če se lotiš celotne stvari kot se spodobi in urediš prehrano, redno in dovolj intenzivno treniraš, ne izpuščač obrokov, piješ dovolj vodde… potem zagotovo dosti prej, kot kdo ki tega ne počne tako.

LP,
Goran

New Report

Close