Najdi forum

Pravilen trening???

Lep pozdrav!

Sicer sem nov v tej razpravi vendar bi rad poudaril eno stvar kater se nisem zasledil glede treninga pa naj bo to fitnes ali tek ali pa katerokoli drugi šport! In to je da nihče ne omenje strečinga, ki pa je najbolj pomembna zadeva pri celi stvari! Ker ti lahko treniraš veliko ali malo in hujšaš ali ne, ampak se mi to vse skupaj zdi nepomembno če pri tem uničuješ ali poškoduješ svoje telo! Tako da mislim da vsakdo ki se želi bolj redno ukvarjati z športom naj se prej pozanima katere so najboljše vaje za ta špotr da se pred in po vadbi pravilno raztegne!

Lp Igor

Igor,

Ogrevanje, razgibavanje pred treningom, blažji streching med vajami, daljši streching po treningu in sprostitev sta zelo pomembna sestavna dela treninga. O tem ni dvoma, seveda dejstvo, da me o tem nihče še ni nič vprašal ne pomeni, da je to nepomembno.

Se strinjam, da gre za pomembne del treninga, za katerega mora poskrbeti vsak. Je pa problem opisovati vaje, takole na forumu in razgibavanje takole na forumu. Za kaj takšnega potrebuješ fotografije. To pa bo kmalu objavljeno na moji spletni strani. Si me pa dobro spomnil, tudi na te stvari.

LP,
Goran

igor, opise vaj dobis na
http://www.geocities.com/daciofit/

peace

New Report

Close