Najdi forum

pescena ura

Pozdravljen
imam postavo v obliki pescene ure in kakor pravijo drugi,sem lepih oblin..Trenutno imam 64 kg pri visini 176 cm,ne bi rada shujsala ne nic,ampak bi si rada utrdila noge in zadnjico.
Vsak dan telovadim okrog 30-45 minut izkljucno za te dele (a je to prevec?),v septembru bom obiskovala tudi fitness 2x tedensko.Zanima me,ce obstajajo kaksne vaje (izkljucno za moj tip postave) s katerimi bi si se bolj ucvrstila telo..
Nekaj casa nazaj sem hotela se nekaj shujsati,ampak mislim da to sploh ni potrebno.Kaj pa ti mislis?
Hvala za odgovor!

Matea,

Sploh ti ni treba shujšati… veš kak trening bo zate odličen. Tisti iz članka Trening na prostem, na moji spletni strani.

Naredi cel trening… zgorni del in spodnji del… seveda z dosti manjšo težo(kakšne lažje ročke), skleci pa naj ne bodo na tleh… ampak se z rokami opri na kakšen predmet (ograja, polica) v višini okenske police… pa delaj sklece, ker tako je lažje za ženske, kot pa na tleh. Tisti trening za spodnji del telesa, je pa super za noge in zadnjico… ampak uteži ne potrebuješ, vse vaje za noge delaj brez uteži.

LP,
Goran

hvala za odgovor,Goran!
Bi te vprasala pa se nekaj…a Orbitrek pa aerobika sta ok za doseganje tistega kar hocem,torej utrjevanja moje oblike telesa? ko vadim doma,naredim tako da naprimer telovadim 30 min na Orbitreku potem pa se dodatnih 30 min aerobike.
A je to uredu? no vsak dan pa tkole telovadim ene 20 minut na orbitreku,ampak to vsakdan.
Kaj mislis o tem?
Hvala ti!

New Report

Close