Najdi forum

kontracepcijske in debelost

Zdravo!

No naj povem, da sem velika 163 in da imam 58 kg.Do maja sem jih imela 52,kar je bilo zame kr idealno.Potem pa sem zacela jemati kontracepcijske in sem se zredila za 6 kg.Rada bi shujsala.Tablete sem ze zamenjala.A ostal je trebuh in rit.Prosim svetujte mi kaksne vaje naj delam za trebuh in kaksne za rit.Hrani in sladkarijam(vselej) sem se po 5 uri odpovedala.Hvala.

Tinka,

Večina ki se zredi zaradi kontracepcijskih tabletk… se zaradi tega, ker ponavadi vec je. Zenskam naj bi namrec zelo “pasale” sladkarije, zaradi tabletk in tudi tek se jim poveča. Seveda ne pri vseh… ampak pri mnogih.

Glede hujšanja, tudi zate veljajo popolnoma enaka pravila kot za vse ostale. To da ne ješ več po 5 uri, sploh nima veze s hujšanjem in ga celo zavira. Čeprav je že večletno in vsesplošno prepričanje, da je ravno obratno.

Preberi članke na moji spletni strani. Naslovi, ki ti bodo zelo prav prišli.
– Čvrst trening v 4min dnevno
– Kako sem poizkusih shujšati
– Ali nas večerje redijo
– Trening na prostem, le tisti del ki opisuje trening je za spodnji del telesa torej noge (zadnjica zmeraj dela pri teh vajah). Jaz imam na sliki uteži, ti jih seveda ne potrebuješ nobenih, torej lahko tak trening delaš doma.
– Poglej si tudi Tabele za glikemični indeks in kalorije živil

Zdaj ko je zunaj lepo vreme, lahko vsaj 45min na dan rolaš, to je super za noge in zadnjico, ali en dan rolaš, drugi kolesariš, pa sladkarijam se absolutno odpovej.
Ko boš pregledala, prej omenjeno… in imela konkretnejša vprašanja pa pridi vprašat.

LP,
Goran

tinka,

jaz sem v eni (sicer že prb. 10 let stari) knjigi o kontracepciji prebrala, da se zaradi (takrat) novejših tabletk lahko zrediš maksimalno 3 kg. vse ostalo je plod PSIHE. tabletke, ki jih sedaj predpisujejo pa imajo še manj stranskih učinkov.

lp!

New Report

Close