Najdi forum

Ste razmišljali o tem, doživeli, preboleli? Kako? Imate kakšen “čudežni recept”, ki celi rane, blaži bolečino, osmišlja hudo? Hvala.

Recept? Čas. edino čas celi rane. Pozabiš pa ne. Naučiš se živeti s tem – z izgubo ljube osebe, z bolečino,…

Doživela smrt mame in sestre, vse v obdobju 6 let.Kaj naj rečem? Da je hudo…, da ne pozabiš, da res čas naredi svoje, vendar ostanejo spomini na skupne trenutke, ki so posebej boleči ob praznikih, ob mojem rojstem dnevu…pač poskušam kakor najbolje vem in znam, ker moram.

Knjiga Zdravljenje žalosti, avtor Praagh.

Če si veren sam veš,kako, če pa nisi..pa počakaj nasvete tule na forumu.

Tudi,če nisi veren, preboliš, ne pa pozabiš.Nekdo, ki si ga imel rad, je tako in tako vedno steboj. Le, da ni pomagal preboleti bog, ampak čas.

    Jaz sem izgubila svojo drago mamico. Zelo mi je težko ne razumem zakaj ona. Moja mamica je hodila 3 na teden na dijalizo, srčni bolnik je bila. Padla je zlomila kolk. Je bila na invalidskem vozičku. Razumem da jo je bolelo, ampak jaz bi samo želela da je živa. Ampak ni. Kako naj grem naprej? Obstala sem jeza, žalost, jok,.. umrla je 20.10.2023. Res imam otroke me rabijo, ampak jaz ne razumem. Ne vem opisati svoje občutke so mešani. Kako naprej ko izgubiš svojo mamico in prijateljico zaupnico.

New Report

Close