Najdi forum

Ej folk dons sm doživu ful šok. Šov sm s prijatli na teren v eno dobro restavracijo in sm zagledal ful dobro pičkico. Takoj zrav naše mize je sedla ona in mož. Mal sm se z prijatli hecal in samo gledal tisto lepotičko z dolgim temnorjavm lasmi. Mal smo se tud hecal za ta naš forum k smo začel o tem govort, da bom folku pisal kak sm se dons imev dobr. Kva smo mal spil sm kr uprašu, če ona dva veta kaj je forum, ki sm se mi je babnica sm nasmejala in tko smo začel debatirat. Babnca pa res ful postavna takšn nog ne vidiš vsak dan ful zrihtana sm bi jo gledu,
učke zapeljive nimaš kva. In govorivo nato pa babnca prav jst sm pa na forumu pod nickom marelica vauuuuu nism vedu kva neverjetno. Ne morem folk povet kako lušna je naša marelica. Pametno govor vse ej to ni normaln ful kulturna prijazna res ful ful babnca dec je pa tud vred upam, da ne bo kva jezen. Tak je bla ful lepo našminkana prov prijetna za pogovor. Ne morm verjet, da prej je pa ful tak pisala na forum. Več pa ne bom govoru ke je lahk marelica užaljena pa saj nism nič slabga pisal tist kva je res. marelica ful si babnca saj sem ti rek, da bom folku pisu , pa si se sm nasmejala z lepim belim zobmi. Folk ful vred je naša marelica mi lohk verjamte, kr drgač sm zbirčn.
Marelica vroč poljub zate fajn bod.
CMOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

Marelica, a si se začela zdej že sama hvaliti? Na vsak način bi bila rada glavna na forumih.

Za posrat!

Draga marelica!

Očitno zapadaš v dve različni razpoloženji:
-če ti nekdo stopi na žulj (pogrunta da lažeš) postaneš skrajno nesramna
-potem pa se na vse pretege opavičuječ, prosiš odpuščanja, pošiljaš poljubčke..

Zdaj se je pojavilo novo stanje:
-treba je od nekoga “tretjega” izvedeti, kako krasna punca je marelica.
Samo ena stvar se izdaja-to je tvoj stil pisanja in izražanja. Daj skuliraj se in bodi odkrita in se nehaj sprenevedati. Boš videla, kako paše.

Skratka, komentar od “Y” je tapravi: za posrat!
BY

Folk
Totalno ste znoreli zame veliko presenečenje.
ZBOGOM ZA VEDNO FORUM
MARELICA

Še posebej tisti CMOKKKKK… na koncu mi je nekam znan…

Hehe, spet se eden zeza tle. Kateri človk bi pa bil tolk neumen, da bi kar enemu neznancu povedal svoj nick na enem forumu. Še prijateljem verjetno ne, kaj pa šele,…

Joj, marelica, pa nas res ne misliš zapustit! Ne daj se! Nekateri na tem forumu samo provocirajo. Drugega ne znajo. Presliši njihove izjave in pojdi naprej. Sama najbolje veš, kakšna si. Tako te ne morejo ljudje prizadet.
Saj veš, kaj pravijo. Ljudje vidijo na drugih svoje napake.

Marelica gor ali dol – če že pišete o njej in njej zakaj ste nenadoma vsi XY-i???? Pa res bi blo lepo, da bi že nehali z očitki in pogrevati “stara jajca”.
Sašo HELP, še več lepih misli potrebujemo.

Lahko tudi kakšno zapojemo…….

Jaz sem lih snoč z vernerjem prepevala sej veš uno najino: zbog jedne divne crne žene…Je blo kr fletn.

Dragi ljudje !!!
Nikoli še nisem napisala nič o marelici, za marelico, proti marelici…, sedaj pa moram nekaj napisati.
Prosim, da jo pustite čisto na miru z raznimi obrekovanji, žalitvami,…..
Tisti, ki so kadarkoli napisali o njej kaj grdega, naj prosim najprej počistijo pred svojim pragom – pred vsakim se namreč najde kupček svinjarije.
Draga marelica, ti pa ne jemlji nič za res, obiskuj forume, ki so ti bolj pri srcu in predvsem BODI SREČNA, saj te obdajajo ljudje, ki te imajo radi, tako, da se zaradi nekaterih gizdalinov ( ki pa jih še poznaš ne ) ne rabiš sekirati.
Dragi forumci: pogovarjajmo se raje o zabavnih temah, lepih, srečnih…Saj se znate!!!
Pa lep pozdrav!

Vrnila sem se pobrskati po priljubljenem forumu in…. razočarana!!!!
Ne vem in me ne zanima, kaj ste imeli zadnje čase z Marelico, ker ima zdaj vse grenak priokus ( pa se mi je zdel ta forum drugačen, boljši, pametnejši,…,…,…od drugih, podobnih). Nisem nikoli pisala za, proti ali o Marelici, niti se nisem z njo spuščala v debate. Meni ona enostavno ne ustreza, ampak, da se vas toliko ukvarja s tem….???
Razočarana, naj grem ponovno nostalgična prebirati debate stare mesec, dva ali več ???
LP!

Dragi forumci!

Ali se vam ne zdi noro, da bi nekdo ob kavi nekomu “kar tako”, ki ga je komaj spoznal, povedal. da je MARELICA. Ej ljudje, bodite no pametni. Vsi tisti, ki beremo in pišemo na tem forumu in smo ženskega spola, se lahko razglašamo za MARELICO. Ampak MARELICA JE SAMO ENA. Tisto ta “drugo”, pa bi bilo lahko sram. Moja nona bi rekla “Jo bo že Bog štrafal”.

P.s. MARELICA NE DAJ SE!!!!!

Kaj je z mano, Mis, samo nekaj razmišljam danes, pijem dobroto od dobrih ljudi, pa sem full neki izklopil komade, samo instrumental se mi mota po glavi, upam, da ne zameriš, bova poiskusila ponovno v petek, ko bom zopet tu.

Upam, da se ne bo preveč tem naložilo, da bi me založilo.

Lepo se imej, se slišiva še kaj. Sašo.

Saj tudi prav tako Sasko, jaz sem se pa učeri napela, tako da mi danes v moje uhlčke veliko bolje sedejo lepe misli.
LP pa uživej do petka, naprej bom pa jaz (14 dni dopusta- spet- yes, yes, yes)

Uživej ga, čim b’l k’se da, sej ga uhka.

Pozdravljeni moji forumovci
Ponovno sem sedaj odprla naš forum, da vidim, če je kaj novega pa sem prebrala. Saj resnično ne morem verjeti kaj takega. Recimo mis Tanja Polonca in Elena prav so napisale, da se podpisujejo z iksim nicka saj je res saj vidite. Kako malo ne razmislite, da jaz apsolutno nebi znala tako govorno pisti. Ne vem ne vem sem brez besed samo lahko se sekiram in premišlujem kaj je pa sedaj. Ja no dragi moj forumovci občasno se še kaj slišimo.
Lep pozdrav vsem
MARELICA

Zdravo Rasemo ! Opet su se na tebe okomili.Kako je taj svet pokvaren.Dobro da si ti još ovde na forumu, koja si jedina poštena i uvek govoriš samo istinu.Svaka ti čast marelico moja, svaka ti čast.Več sam se uplašio, da čes stvarno otič sa foruma.Ti pokvarenjaci stvarno ne zaslužuju da čitaju tvoje maile.

Na forum sem se vključila malo pred marelico.Ko se je pojavila, sem nehala (v bistvu sem se samo nekajkrat vključila, ampak začetek je bil pa le). Prav tako kot pravi Polonca – nikoli nisem še nič pisala o njej, ampak tudi jaz sedaj moram.
Tudi meni ona ne ustreza, ampak sem jo pač več ali manj ignorirala in brala druge maile ter razmišljala, da bi se vseeno vključila nazaj – vendar imam čedalje manj volje za to. Tale forum je zmeraj slabši, krivi pa s(m)o vsi, ker sploh reagirate (-mo) na take provokativne in milo rečeno neumne teme. Zares je te osebe že povsod polno in preveč in to zmeraj bolj v negativnem smislu. Kmalu bomo lahko forum poimenovali po njej.
Torej, moj skromen predlog: komur njeno pisanje ne odgovarja, naj ga ignorira in zadeva bo izgorela sama od sebe. Primož, mislim, da je skrajni čas za zaščito nickov, ker jih mnogi uporabljajo več (npr.,če smo že pri marelici – uporablja najmanj tri; ne verjamete?). Absolutno se strinjam, da ima vsak pravico izraziti svoje mnenje, ampak če bodo stvari šle naprej tako pot kot zdaj, bodo na tem forumu samo še zdraharji. A je temu namenjen?
To je po dolgem času moje prvo javljanje (če odštejem prošnjo za pomoč nekaj dni nazaj) in verjetno tudi zadnje; ker če so moja predvidevanja pravilna (upam, da ne),mi bo večina odgovorov nanj vzela še zadnjo trohico volje do sodelovanja.
Lep pozdrav;
MAJA1

New Report

Close