Najdi forum

valjček za umazanijo

Kupila sem valjček (TV prodaja) za čistiti umazanijo (dlake itd.). Po enem mesecu se je izrabil, ni več lepljiv. Baje ga moram z nečim namazati, pa ne vem s čim. Kdo mogoče ve???
Hvala

Operi ga pod tekočo vodo in ga osuši. Jaz nisem še slišala, da obstaja kakšna maža. lp

Mi smo imeli takega, ki si mu odstranil plast za plastjo.

Valda, sproti ga pereš in odstranjaš umazanijo. Ampak fora je v tem, da ta zadeva neha biti lepljiva v zelo kratkem času in potem jo namažeš/opereš z eno popolnoma banalno snovjo (recimo s kisom – na blef) in zadeva spet dobi svojo lepljivost.
Hvala vseeno.
PS Sasa, tudi jaz sem uporabljala takega, pa sem jih preveč porabila (denar?!) in sem se zato odločila za to zadevo, pa je tudi to očitno bolj ali manj stran vržen denar!

S tem lepljivim valjčkom so imeli tudi v prodaji po katalogu veliko reklamacij, ker kmalu poneha lepljivost. Takrat, ko sem ga kupila, so mi priporočili splakovanje v mlačni vodi z nežno milnico takoj po uporabi. Žal pa je valjček kljub upoštevanju navodil kmalu prenehal učinkovito delovati (tako kot podobni kupljeni v trgovini !)

Po mojih izkušnjah so najboljši valjčki z lepilom, ki jim odstraniš plast za plastjo.
Te valjčke so prodajali skupaj z dvema rezervnima rolicama v trgovinah Emone (nimajo jih več na zalogi). Morda kdo ve, kje se da v Ljubljani kupiti te valjčke?
Hvala za informacije.

Lep pozdrav

Žal mi je, ampak moji valjčki so še vedno lepljivi oziroma se umazanija še vedno prilepi nanje, pa jih uporabljam že dve ali tri leta, tako, da ti ne morem pomagati. Če pa kdo ve, kakšno mažo se uporabi, naj se oglasi, ker, kaj se ve, lahko mi bo nasvet prišel prav kmalu. LP

V ELeclerc-u jih imajo. Vsaj kaksen mesec nazaj so jih imeli, in tudi strosek ni tako zelo velik.

Imajo jih v Muellerju, ampak en paket stane 400 in nekaj sitov, jaz imam pa doma veliko domačih živali!!!!
Aja, še nekaj. A ima kdo kakšno idejo, kaj narediti, če se ti v pralnem stroju “naselijo” dlake? Pri nas stvari že iz stroja pridejo obdane z mačjimi dlakami, kar mi gre (posebej pri temnem perilu) pošteno na živce.

Mogoče samo očistiti filter!
LP!

Filter očistim itak vsakič, ko operem žehto…

New Report

Close