Najdi forum

Težave!
Ne vem kako naj začnem, vendar ugotavljam, da nekje moram. Težav nimam jaz ampak moj mož. Septembra1999 je bil na frenulotomiji/upam da sem pravilno napisala/ in od takrat naprej nastopajo težave.Pri seksu ima težave z erekcijo in impotenco. Enostavno penis ne otrdi, če pa že pa za zelo kratek čas. Je zelo nesrečen in opažam, da močno trpi tudi psiha. Star je 42 let. Ker se o teh stvareh veliko pogovarjava, sva odkrita drug, do drugeda in potrpežljiva, sem se odločila da prosim za nasvet kam in kako naprej po pomoč pri zdravljenju.
Zdravnik mu je zagotovil, da je vse v redu, če “zadeva”ne dela pa pride v poštev samo viagra. Prosim vas, povejte mi, kako pa so zdravili take bolezni pred viagro.
Prosim za diskreten odgovor po elektronski pošti, če je mogoče do 15.8.2001, ker potem odhajam na dopust, ali pa mi vasj svetujte, kam se lahko obrnem po pomoč.

Lep dan.

Najboljše bi bilo to vprašanje zastaviti na drugem forumu, kjer vam bodo pomagali specalisti. Sama kaj dosti o tem kam se obrniti v tem primeru nevem. Možu pa stojte ob strani, ker verjetno kot ste sama napisala zelo trpi glede tega. Kdo pa ne bi. Upam in želim vama, da bi se čimprej vse skupaj normalizira.

New Report

Close