Najdi forum

Draga Kaja
Vse sem prebrala kaj si mi ti pisala. Hvala ti za lepe nasvete in za spodbudo. Resnično si mi zlezla pod kožo te ful obožujem, ker vidim, da si dobra ženska. Samo Kaja tako mi je hudo posebej pa, ker je napisala, da jaz šlogam, če bi jaz šlogala bi videla sebi prvo mojo srečo ne bi trpela 15 let trpečega zakona. Draga Kaja kaj ni tako? To me tako boli, ko sem že itak psihično na tleh še od bivšega moža njegovih posledic. Sedaj, ko mi pa gre dobro se je pa našla ena PARKOM, ki je tako grdo me obrekovala povej Kaja je tako?
Pri srcu me stiska si mislim sama pri sebi kaj sem to mar si vse zaslužila. Saj veš sama, da mi jih veliko piše na moj osebni email, če bi bila takšna, kot je omenjeno v onem pismu pa sploh ne bi devala moj osebni email. Kaj ona misli, da sem begunka ali ciganka, da samo šlogam. Sem lepo in po resnici povedala, da imam časa biti za računalnikom, ker sem v bolniški saj to tudi ve Primož. Jaz ne vem kaj bi ti ljudje hudobni želeli še mojo sliko na forumu ali kaj ali bi želeli, da še kar naprej naj trpim. Ne vem kaj naj rečem ne morem več biti pametna kaj praviš ti Kaja.
Sedaj pa prejmi neskončno pozdravov
marelica PIŠI MI!!!

Marelica,

zdaj sem prišla domov in sem šla takoj pogledat kaj je s tabo. Veš kaj, zavrti svoj film za par ur nazaj, pred tistim parkom in svet bo lepši.Kot da se ni nič zgodilo. O.K. ? Res, pozabi, tudi tako so, ki se na zeh forumih hecajo in provocirajo.In tisti, ki padejo na njihove finte, potem še bolj trapasto izpadejo. Zato se ne daj in pozabi. Svet je lepši, če se ne oziraš na take ljudi. Drži se, zdaj grem pa s hčerkico malo na zrak. Se slišiva zvečer.

Lp,Kaja

Draga Kaja
Se slišiva zvečer pa lep dan ti želim z tvoji hčeri.
L.p. marelica
P.S. imaš prav Kaja se slišiva BAY

Pisala sem ti na tvoj email naslov.

Lep večer ti želim, Kaja

Draga Kaja vprašam te kje se dobi kakšno dekle za ples ljubezni .
Ali te lahko povabim na zmenek z menoj .

New Report

Close