Najdi forum

Lepo pozdravljeni !

Stara sem 26 let. Poročena sem 4 leta. Z možem se na začetku

Tia, nekaj (ali pa skoraj vse) manjka. Napisi se ostalo, bom(o) z zanimanjem
prebrali.

Še enkrat lepo pozdravljeni !

Zanima me vaše mnenje okrog dolgoletnih zunajzakonskih razmerjih med delavkami in njihovimi šefi !

Hvala lepa za pomoč !

Tia,

v svojem pisanju si precej skopa in skrivnostna. Odgovoril ti bom na podlagi
predostavke, da si porocena – kot si napisala in da si se v sluzbi zapletla s
sefom.

Obsojati takih zvez moralno seveda nimam pravice – kaj je prav in kaj narobe
je zelo relativna stvar. Ponavadi se take zveze zgodijo, ker pri partnerstvu enega
ali obeh, ki varata, nekaj ni v redu. Zgodi se seveda kdaj tudi, da gre kaksna
tajnica spat s sefom iz pricakovanj cistih koristi, ki ji jih njen sef lahko uresnici,
vendar v takem primeru bolj tezko govorimo o kaki zvezi ali zaljubljenosti.

Ceprav se kdaj tudi zgodi, da se kak sef npr. poroci s svojo tajnico, je to
bolj redko. Vecina takih razmerij traja, dokler eden ne zmore vec – to je po-
navadi tisti, ki je custveno bolj vpleten – vecinoma zenska, ki se navelica
njegovih vecnih obljub, da bo nekaj spremenil.

Ne vem, kaj bi drugega splosnega lahko napisal, ker nisi napisala vec.
Vecinoam take zveze velike prihodnosti nimajo.

Lepo pozdravljen Aligator !

S tabo je pa kar prijetno klepetati preko net-strani. Zdiš se mi odprt človek, kateremu bi bilo za zaupati. Napiši kaj o sebi.

Čim prej se javi !

Zdravo, kot vidim sva dve tu gor. Saj ni nič narobe, samo za razlikovanje jaz sem Tia z veliko začetnico, moja zadnja tema je G8.
Kar pa se tiče tvojega vprašanja:
Verjetno je takih zvez kar nekaj, so pa ponavadi tajne. Vsaj jaz ne poznam takega primera. O moralnost ali nemoralnosti pa ne razpravljam, vsak živi kot mu paše. Važno je, da si do partnerja in ostalih pošten in pač ne delaš stvari za katere veš, da bolijo in prizadanejo. Sicer pa – kdor ni grešil naj prvi vrže kamen!
Pozdrav, Tia z velikim T

tia (z malo začetnico), hvala za kompliment! Morda sem v svojem predvidevanju
le kaj zadel….kakorkoli, kaj naj napisem o sebi ? Imam jih dobrih 30, zanima
me marsikaj v zivljenju poleg sluzbe, ja – pa, priznam, tudi varal sem ze, tako
da vem, kako to izgleda in tudi vem, kaksni so bili takrat moji obcutki.

Ce te pa zanima se kaj ali pa se zelis pomeniti se kaj drugega, pa predlagam, da
mi pises na mail: [email protected]

MIslim popolnoma enako kot Aligator. Ne poznam niti enega primera, da bi se šef ločil od žene in šel. Vsem pa pašeta dva stolčka, dokler pač traja in žena ne ve. Pa tudi ko zve, ji običajno pove, da mu druga nič ne pomeni, da seveda ima rad samo njo in želi pri njej ostati…. Poznam dva primera.

Pozdravljena Špela!
Zanima me kaj bi ti naredila če bi zvedela da te mož vara in ti reče da mu druga nič ne pomeni? Bi mu oprostila? Jaz nebi mogla. Mogoče bi ostala OB NJEM (otroci), nikoli več pa z njim, pa še to ne vem če bi zmogla. Ker se poznam, vem, da bi mu to ves čas “metala naprej” tako da tudi on ne bi več zdržal z menoj. No kako pa je stabo?

Hvala bogu – vsaj verjamem tako – se mi to ne dogaja. Danes mislim, da mu ne bi odpustila. Takrat pa ne vem. Ko si v neki situaciji je drugače, kot če nanjo gledaš od daleč. In kadar je vmes ljubezen, si še manj razsoden.

Glede na to, da sem včasih kar preveč čustvena, bi me to grozno prizadelo in ne vem, če bi lahko šla preko tega in ga še naprej gledala ter mu to verjela. Če nekoga ljubiš, potem verjamem, da z drugimi ne spiš in ne flirtaš. Tudi očitki bi zagotovo prišli in misel na to – vsakič, ko bi bila z njim v postelji – kako je bilo z drugo, ali je še kakšna, je še vedno ista…. Mislim, da ne bi šlo.

draga tia:) jaz se strinjam samo s tem da naj vsak zivi kakor mu pase ampak nemoralno se mi zdi od sefa neke firme? da se spusti v intimno razmerje s sodelavko .to ni posteno do nobenega, saj pravijo pametni moski tega ne pocnejo z sodelavkami, to stane enega ali drugega sluzbe ali pa razocaranje, dopuscam tudi drugo moznost , vendar pa je to ze lahko nova tema. pa lep pozdrav soncek

Pozdravljena mis in Špela
Zelo mi je bilo všeč, ki je mis vprašala Špelo kako bi reagirala, če bi jo mož varal. Moram priznati, da mi je bilo zanimivo brati, kaj je napisala Špela(ZAKAJ)? Vidim po pisavi Špelini, da za njo je družina svetinja, ki se popolnoma z Špelo strinjam, ker tako je prav. Špela napisala si, da si čustvena oseba ti verjamem saj sem zasledila, ki si pisala, da si rojena 11 aprila si po znamenju kot jaz (OVEN) Jaz pa sem rojena 16 aprila tako, da sem jaz tudi, kot ti po horoskopu sem pa tudi jaz zelo čustvena oseba mogoče preveč. Jaz sem takšnega značaja marsikaj lahko pretrpim in sem tiho samo, ko se pa odločim pa ne odstopam od tega niti slučajno. Tako, da mi večkrat ena moja najboljša prijateljica pravi, da bi rada bila odločna kot jaz pa ne more biti. Njo je tudi mož varal in to z osemnajstletnico, ki je tudi z njim zanosila in rodila punčko. Ta moja prijateljica se je tako borila za zakon, da je že mislila delati samomor imela pa je dva otroka na kar po vsej tej aferi je z možem zanosila in rodila tudi ona punčko. Njen mož je bil od tiste ljubice 16 let razlike ta njegova ljubica je bila tako žleht, da je kar naprej klicarila kje je on včasih sploh ni verjela njegovi ženi oz, tej moji prijateljici tako, da je znala osebno pridit na dom ga iskati in ga je po vseh prostorih iskala je mislila, da se je kje skril osebno je prišla v njeno hišo in tam iskala njenega moža Špela si lahko zamisliš kaj je to???
Ta moja prijateljica pa jo je kar pustila notri in se z nje bodla, da ga resnično ni doma, da je na poti, ker on je šofer imajo svoj
s.p. Jaz sem povedala moji prijateljici, da je tako nora, da bolj nore nisem videla veš kaj je to, da ti pride tam ena smrkla tvojega moža po tvoji hiši raziskovat, ki tista hiša je pisana na njo oz na mojo prijateljico, ki je to zemljo dobila od njenih staršev. Ta moja prijateljica je bila tako nora, da je non stop klicala 090 linijo vedeževanje, da ji povejo kako se bo to ispeljalo ali se ji bo mož vrnil ali kaj bo tako, da je znala dobiti telefonskega računa po 200 tisoč to ni normalno, ki sem ji takoj povedala ampak njej je bilo zastojn razlagati svetovati ona je samo delala po svoje. To se je dogajalo pred 4 leti tako, da ni dolgo od te grozne afere.Dolga bom v tem pismu ampak upam, da vam bo zanimivo brati, ker je resnično tako bilo. Takrat je ona imela dva otroka punčko, ki je sedaj stara 14 let in sina, ki je star 12 let. Njej se je tako film otrgal po domače povedano, da cele noči ni spala cele noči je bila na terenu iskala moža ga zasledovala enkrat ga je našla pri ljubici doma, ki so se tam tepli vse sorte je bilo ona je tako razbijala, da je celo vas zbudila tisto ljubico je pa za lase vlekla mož jo je pa z kameji tepel in celo avto ji je razbijal šipe itd.
Groza, ko pomislim na to afero eno noč doma je ob 3 uri zjutraj otroka zbudila jih za roke zgrabila in vlekla v gozd in govorila, da jih gre obesiti nato bo pa še sebe obesila otroci bogi so tako vpili, da so celo vas zbudili tako, da so jo preprečili, če ne ta nora bi sigurno to naredila. Doma je vse luči razbijala vse kljuke na vratih ona nikjer ne dela in seveda, da je odvisna od njega tako, da pri tej aferi je vsak hodil po svoji poti in delal kaj mu paše in vsak po svoje sta denar razmetavala tako, da on je imel mobitela za plačati po 300 tisoč ona pa telefona po 200 tisoč ali pa še kdaj več resnično to ni bilo normalno kdor tega ni videl ne more verjeti je ja celo mesto vedelo o tem in samo o njimi so obravnavali veš kakšna je to sramota? Vedno sta si sposojolala denar bila sta že v takih hudih kreditih, da se ti omotica naredi, ko so povedali cifre. Imela sta resnično dvojno življenje imela sta in še sedaj imajo lizing ,bančne kredite, hipoteko na hišo, serviz za popravilo tovornjaka itd. Da se ti resnično rola po glavi tako, da ona ima srečo, ki ima starše, ki imajo ogromno kmetijo in veliko glav živine po 60 glav kravč in po 10 prašičov in še in še (KAJ BI REKLI NA TO)? Tako, da so jo iz dreka potegnila starša koliko so lahko po njihovih močeh. Saj oni tudi ne serjejo denar. Vem, da takrat po malem so ji devali denar, da se je nabralo že 5 miljonov tolarjev. In kaj sedaj? Še vedno so v kreditih tako, da sedaj Avstrijska banka jih je dala že na sodišče za ostale pa kredite, da ne govorim saj ji ja vedno hodijo rubeži so ji že avto odpeljali marsikaj. Bog nedaj, da bi jo obirala niti slučajno ona bi sama tukaj na tem forumu pisala njeno zgodovino saj je bila pri meni, ki je prišla po njeno hčero, ki sem jo jaz vzela, da je bila na morju pri meni saj bogi otrok prvič je videla morje žalostno kaj ne? Saj prvič, da je imela tako lepe počitnice. Saj je tudi sedaj, ko ima tega tretjega otroka, ki je stara 2 leti bila pri meni 3 dni, ki je sama povedala, da jo srce boli, da prvič v njenem življenju, da je dala sedaj prvič tega tretjega otroka v morje(ŽALOSTNO)
Sem ji pokazala ta naš forum, ki se ji je tako super dopadel in je z veseljem vse prebirala tako, da moram priznati, da sem ji omenila našo Špelo kakšna je, da je za Špelo to (EGOIZEM)
Recimo nezvestoba pač sem povedala kako je Špela za svojo družino, ki ji je bila takoj všeč. Saj tukaj pri meni je pisala o svoji zgodovini, da bi dale tukaj na forum pa so otroci bili tako tečni, da ni uspela, da bi ji jaz natipkala na naš forum in sem ji povedala, da bom jaz nekaj napisala tako, da ona ve, da bom pisala o njej tako, da me nebi kdo narobe razumel, da svojo prijateljico ogovarjam niti slučajno zakaj pa nebi o tem pisala, če je bilo vse res naj nekatere ženske, ki se z poročenimi moškimi ukvarjajo naj vidijo kako to ženo boli ali obratno. In kaj sedaj nekako sta se pobotala kot sem povedala imata sedaj ponovno majhno štručko on bi moral za otroka devati preživnino, ki včasih ji nakaže včasih pa ne in sedaj ste postala največja sovražnika tako, da je ta ljubica ga sedaj dala na sodišče za preživnino pa ona ve, da nima denarja ampak vseeno je šla v tožbo še posebej je navedla, da če ne more plačati preživnino naj mu rubijo a vete kaj je to (KATASTROFA). Tako, da je moja prijateljica oz, njegova žena sama napisala na sodišče pritožbo kakšna je situacija pri njh doma in sedaj čakajo kaj bo? Jaz za sebe povem, da tega mu nebi jaz delala, če je znal sexsati z njo naj še sam piše pritožbe in naj se sam pogovarja z njo tako pa on samo ženo nagovori naj se ona pogovarja z njo. Jaz sem prijateljici osebno povedala, da jaz tega sigurno nebi delala tako, kot ona saj ni ona skakala po njej je on a ni tako? Ja resnično marelica se je ful razpisala tukaj na forumu zelooooo dolgo je moje pismooo ampak dala sem vedeti nekaterim ženskam naj se odmaknejo od poročenih moških, ki to zelo škodi za otroke oz za celo družino je to (KATASTROFA) Samo še nekaj bom povedala sedaj, ko je bila njena hči pri meni na počitnicah, ki je stara 14 let in smo bili pri meni doma na kosilu, ki sem skuhala in verjamite mi tako nama je povedala za mizi pri kosilu, da mi je sapo zavzelo in srce me je zabolel moj mož je pa samo pogledal tako je povedala(MENI PA JE NAJVEČ ŽIVCOV POŽRLA ONA ::::::: IN SE JE ZAČELA JOKATI) Že takoj lahko sklepamo kako je otrok trpel tako, da ona to sploh ni povedala svoji mami ampak trpi v sebi to je pa resnično zelo hudo in ( ŽALOSTNO)
Tako je to moji dragi foromovci upam, da me boste saj delno zastopili in razbrali kaj sem pisala pa se malo zamislite posebej pa tist, ki iščejo poročene (MOŠKE), ki ne vejo kako to boli dokler ne bodo doživele. Želim vam veliko užitka pri branju, če je kjer koli napaka se pa globoko opravičujem.
Prisrčno vas pozdravlja marelica

New Report

Close