Najdi forum

Neizmerno hvala vam!!!

Moja tema je bila kako to.
Ula Ivana, Mojca, Jože, Urša, Krota, Primož, Fadil,in Brigita
Neizmerno sem vam hvaležna, ki ste mi svetovali glede slovnice.
Niste me napadli kot ostali resnično vam povem, da se zelo trudim tako kot je povedal Primož, da v službi raje vidi, da se nekdo trudi kot, da pametuje Primož hvala ti, ki si resnico povedal. Jaz se v službi zelo trudim imam pa 21 let delovne dobe tako, da nisem lenuhinja. Samo vam pa moram povedati čisto pošteno tako kot so nekateri od vas že povedali, da sem užaljena na katero vašo kritiko to je resnica ne morem si pomagati, če sem pa tako občutljiva in čustvena ženska.Posebej bi se pa zahvalila Fadilu, ki me je potolaživ tako, da sem se odločila, da bom vseeno bila še vedno na tem našem forumu.Še enkrat bi se zahvalila vsakemu posebej za lepe besede, ki sem jih bila vesela.
Lep pozdravček vam pošilja marelica

Marelica me veseli,da nisi jezna na mene……takoj moram popraviti tvoje napake….
Neizmerno sem vam hvaležna, ki ste ……Neizmerno sem vam hvaležna,KER……
zakaj….zato KER……..
Uporabljaš predolge stavke za tvoje znanje jezika.
Npr…Niste me napadli kot ostali resnično vam povem, da se zelo trudim tako kot je povedal Primož, da v službi raje vidi, da se nekdo trudi kot, da pametuje Primož hvala ti, ki si resnico povedal……
Niste me napadli kot ostali.Povem vam,da se resnično zelo trudim……itd…….
Marelica,svetujem ti,da uporabljaš kratke stavke.Predvsem pa veliko beri,da boš razumela kdaj se uporabljajo vezniki KI-KO-KER-DA-ČE——–…….
ajd čao…

No marelica, oglasila se bom tudi jaz, ki sem te napadala. Te moram pohvaliti, da si se v tem sestavku zelo potrudila. Postavila si vejice in pike. Že to je veliko, da človek ve, kje se neha stavek. Če boš tako pisala, kot si napisala to besedilo, verjemi, da se ne bo nihče spotikal ob tvoje pisanje.

Jože Frucka
Hvala vam za hiter odgovor me veseli pa pišite še kaj.
L.p.

Ne morem si kaj, da se ne bi nasmejala ob tem. Frucka te pohvali, ti pa takoj naslednji stavek napišeš brez vseh ločil. :-)) Pa nočem nič kritizirat, samo smešno je. LP

Tanya
Me veseli, da si se smejala kar smej se smeh je pov zdravja veliko užitkov ti želim he he he marelica bay
P. S. oglasi se še kaj

Prav lepo je videti, ko se znate pogovarjati, pa ne mislim na to, da se ne znate, saj ste dosti stari. Ampak je lepo, ko ko vidim, da ta portal le ni samo nekakšno prebiranje člankov in smejanje na drug račun. vendar si lahko med seboj tudi pomagamo. Med.Over.Net ni namenjen samo odgovorom strokovnjakov in vašim vprašanjem, vendar opažamo, daveliko težav lahko že sami rešimo, če se samo malo potrudimo.

Le tako naprej

primož

Marelica,

svoje pisanje bos lahko popravila le z vajo, drugace gotovo ne bo slo.
Vaja pa zahteva precej truda in potrpezljivosti. Svoje pisanje bos tudi
izboljsala, ce bos vec brala – s tem mislim bolj knjige, kot casopise in
revije – s tem si bos tudi izboljsala besedni zaklad in stil pisanja.

Ni dovolj le znati pravopis in slovnico, ampak je dobro nekaj vedeti
tudi o stilu, saj je sicer napisano lahko popolnoma neberljivo – nerazumljivo,
nezanimivo….

Veliko uspeha!

Šta se praviš pametan Jože. Non stop nekaj popravljaš Marelicu.Vama svima je išlo na živce samo to, što je stalno menjala nikove, a pisala je ista osoba. Pametnjakoviči ste svi.

Dragi Fadil, ali si pozabil, da ima lahko vsak svoje mnenje ?
Joze pa je ze en zelo fejst fant, vsaj ce si redno vsak dan na forumih bos lahko marsikaj pametnega prebral, njegovega , mislim…Joze, pa ne se prevec pokvarit !
Oprosti Fadil, skrenila sem sz teme.Torej ni potrebno nekoga kar pljuniti, da se dela pameten, saj lahko sam vidis, koliko hudega pljuvanja je letelo po marelici.
Pa brez zamere in oglasi se kaj
Lp Mojca

Zdravo Fadile
Imaš pravo što tako pišeš pročitaj pod Mlade na forumu šta sam izpisala onoj miss Hrvatske đe se je tako navalila na tebe šta si ona misli ko je. Ona je seljačina a ne ti ja onako malo poznajem onu marelicu pravo je fina ženica i vidiš kako pljuvaju po njoj ti samo tako nastavi pisati, ko njih ……. Lijepo od tebe, da se tako povučeš za druge koji pljuju po njima nije to lijepo svi smo krvavi pod kožom zar nije tako? Pročitaj pod temom NEZVESTA NEVESTA e tamo sam pisala onoj ………Fadile ti samo tako i to je lijepo od tebe svaka ti čast dobar si momčina puno te pozdravlja RASEMA a boli me …… šta čeju si misliti ostali ovdje na forumu. Fadile uživaj Lijepu noč ti želim.
RASEMA PIŠI

No, marelica, vesela sem, da si naše pripombe vzela tako, kot so bile mišljene (vsaj večinoma): kot dobronamerno kritiko. Ta tvoj sestavek je bistveno boljši in kaže, da si se res potrudila.
Žal, moraš upoštevati, da smo Slovenci očitno zelo občutljivi na maličenje lastnega jezika, ne glede na to, da sami govorimo v mnogih narečjih ali slengih. Po drugi strani pa so bila tvoja pisanja včasih res nerazumljiva, bistvo takšnega foruma pa je prav v tem, da svoje mnenje predstaviš tako, da ga vsi razumemo.

Slovenščina je res težka, a spet ne tako, da se je ne bi dalo naučiti. Veliko uspeha ti želim, pa ne zameri, če te kdaj popravimo.

Spet sva dve Mojci 🙂

Lp Mojca

Pridna Marelica…..

Fadil, Rasema, Marelica? Piši Rasema. Komu, to? Samoj sebi. Pa šta se vi tu igrate. Baš ste prozirni. Pa deco, nije to Bosna.

New Report

Close