Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Življenje, ah to življenje Se vam je zgodilo kaj zanimivega na dopustu?

Se vam je zgodilo kaj zanimivega na dopustu?

Seveda tistim, ki ste že bili. Jaz sem bila v začetku julija za 4 dni. V začetku avgusta pa grem še za 19 dni. In kaj se mi je zgodilo na prvem dopustu? Mi hodimo na nudistično plažo. Ampak do sedaj se to ni dogajalo, ali pa jaz nisem opazila. Že takoj zjutraj pride tip in se usede na vrh plaže, tako, da ima kompelt vse na vidiku. Seboj ima eno žensko revijo in se dela kao da bere, medtem pa njegove oči švigajo sem ter tja. Ko bi imel vsaj sončna očala, da se ne bi videlo kam gleda. Čez ene pol ure tip vstane in se odpravi malo niže, kjer si pogrne armafleks, se sleče in še naprej ogleduje. Tič mu je seveda stumno stal pokonci. Po njegovem telesu je bilo videt, po kaj je prišel na nudlco, da ni tam gost vsak dan, ker je imel rit čist belo, drugod pa je bil zelo rjav. Uleže se na armafleks s trbuhom navzgor, da je bilo ja videt, kako mu vojak stoji. Jaz sem ga opazovala s sončnimi očali, tako, da me ni mogel videti kam gledam. Mož in hči sta šla v vodo, tako, da sem ostala sama. Kar naenkrat se zagleda vame in si začne oblizovati ustnice in mi pomežikati. Meni se je to zdelo zelo nagnusno, pa sem tip, ki veliko prenesen in imam zelo visok prag tolerance. Postalo me tako strah, da sem šla potem še jaz v vodo. Ko smo prišli iz vode, se je tip že zagledal v puno, ki jih ni štela 15. Armafleks si je naštimal tako, da ji je gledal naravnost v pi… z razdalje ene pol metra. Punca je ležala na hrbtu, s pokrčenimi nogami, če si predstavljate…. Ampak on se no dal motiti in je tako preživel cel dan na plaži z dvignjenim tičem. Groza. Zdaj premišljujem, če bom sploh še hodila na nudlco.

Se je tudi vam zgodilao kaj podobnega??

Tudi jaz hodim na nudistično plažo. Ampak kaj takega še nisem doživela. Je pa res, da je en tip letos prišel z daljnogledom. In ravno tako se je prestavljal z enega konca plaže na drugega. Kaj je opazoval, je pa verjetno jasno. Ampak zaradi takih osebkov, se pa ne bom pustila pregnat s plaže. Kaj veliko se glede teh tipov verjetno ne da naredit, ampak pregnali me pa tudi ne bodo. Sicer je bila pa to edina “slaba” izkušnja, pa hodim na nudistično od nekdaj.
Lep pozdrav

Živjo!
Da nisi ti slučajno mene opazovala na plaži!
Sem vidu eno žensko z očali,ki me je prav nemarno opazovala!
Kako mi ne bi vstal- če imam pa belo rit – te pa nič ne briga-saj tud ti nisi bla povsod lepo rjava. Drugič pa imej malo več manir!
Kako jaz ležim na plaži je moj problem- če nisem več gledal v tvojo smer si pa sama kriva- nimaš jih več dvajset – ha,ha!

To so bolani začetniki, veliko takšnih je tudi nedeljskih kopalcev. Saj se kmalu naveličajo in odidejo – drugam. Sem pa že videl, da so enega takšnega prebutali. Ne daj se motiti, takšne tipe je treba predvsem ignorirati, kot da jih ni.

Ja, dragi tip, po vsem telesu sem enakomerno rjava, pa še v dvajetih sem in še nekaj časa bom. Pejd drugič na kakšen drug del plaže, da te ne bom tam gledala:-)

Draga Frucka!

Scenarij zate:

Prideš dopoldne na plažo… in tam ugledaš same nage ženske-
se veselo slečeš, raztegneš noge po pesku in pogled naokoli…
Nekaj zrelih žensk s kolobarji špeha vsepovsod, pa ena mal mlajša z uvelimi joški, pa nekaj pubertetnic… pa nobenga moškega!
Ti ne bi bilo dolgčas?

niti ne, ker na plažo ne grem zaradi drugih, ampak zaradi sebe. Nimam navade bulit okol, zato si ponavadi sabo vzamem dobro knjigo. Zadnje čase pa dobro knjigo nadomešča 5 letna hči. in verjemi, da nimam časa bult okol.

Poanta tega je: naj si gre fant iskat punce kam drugam, ne pa na nudlco. Na tak način sem prepričana, da ne bo ulova.

Hoj!
Ko smo že pri tej debati- kaj pa tvoj mož naredi če mu po nesreči vstane – na plaži?
Ga s klobukom pokrije?
Ali ga nič mesenega ne prevzame? Pa brez zamere!

To se mu do zdaj še ni zgodilo. Da si bomo na jasnem, ni bla poanta, da mu je vstal. Ker ni samo njemu. Jih je veliko takih. In taki ponavadi odidejo, ali pa gredo v vodo, ali se obrnejo na hrbet. Ampak on je napol ležal na hrbtu in njegov pogled je govoril : prid sem pa se natakn. In to cel lubi dan. Hodem pa že dost dolg na nudlco, da točno vem, po kaj je kdo prišel. In pri tem tipu je blo očitno, da se ni prišel sončit.

Pozdravljena,

ne vem sploh kaj bi rekla, osebno sem proti nudističnim izkazovanjem, ne razumem pa tvojega pisma, kaj si sploh hotela povedati s tem, da je to zanimivo?

Pa še tvoje opisovanje dogodka je bolj primerno za kakšen drug forum,

lp

Jaz sem se iz srca nasmejal, le še napiši kakšno veselo.

Orko dindijo, Frucka – si prebrala Nives?
Mi je kar dol padel, verjetno bi njenemu možeku tudi stal na plaži- kaj praviš?
Ja jest je treba, pa pit, pa kakat , pa lulat, če pa narava še drugače nagaja – pa ne moremo pomagat !
Frucka- če bi bil tisti tip z vzdignjeno zastavo hodil po moji plaži, bi lastnoročno poskrbel da bi ga minilo, ha,ha…

Pronto sjor Tip,

prav simpatično je slišati izraze kot so orko dindjo, verjetno si Istran (jaz sem tudi) tako da ti pol oprostim (ha, ha, ha……..)

Drugač sem pa samska, in prebrat se me ne da kar tako, veš!

ciao

Vzamem vse nazaj!
Ma se ti oproščam , sm mislu da si tiste sorte ki nočejo nič slišat o….!
Imam svoju škužu, ki čem…

Ma- tud tebe bo še obrnilo ha,ha
Čav pupca!

Frucka, če je to res in se nisi pohecala z nami…ima pa tip “jajca”, da ga tako nastavi za cel dan in mu ni nič nerodno.

to je resnična zgodba in ni izmišljena. Da je bil pa cel dan na plaži, pa predvidevam po tem, ko smo mi odšli ob 12-ih in smo se vrnili okgrog 17-ih je bil še vedno tam, rit pa je imel zelo rdečo. In še vedno mu je stal ! ! ! ! !

Nives, vsak ima svoje predsodke. To se mi je zdela zanimiva zgodba, zato sem jo tudi napisala. Če se bo kaj dogajalo tudi na daljšem dopustu, bom pa še napisala.

Frucka, živijo!
Sem zelo sramežljiva , pa me zanima ena stvar- kako se lahko na nudistični plaži sprostiš – da nimaš občutka da te taki tipi ( kot si prej opisala) ves čas ne opazujejo in se naslajajo na tvojem telesu?
Kakšen je drugače bonton na takih plažah? Jaz bi bila verjetno tudi ljubosumna če bi moj mož kakšno opazoval. Kako sta vidva z možem dogovorjena?
Hvala za odgovor!

Zdravo,

seveda napiši, samo meni to ni prav posebno zanimivo, verjetno se to vedno na nudo plažah dogaja, pač smo si različni.

Pri opisovanju dogodka me je motilo tisto “gledal je naravnost v pi…” mal drugače bi se vseeno lahko izrazila se ti ne zdi???

Zdravo,

seveda napiši, samo meni to ni prav posebno zanimivo, verjetno se to vedno na nudo plažah dogaja, pač smo si različni.

Pri opisovanju dogodka me je motilo tisto “gledal je naravnost v pi…” mal drugače bi se vseeno lahko izrazila se ti ne zdi???

Lahko jaz poskusim odgovoriti. S starši sem že kot otrok začela hoditi na morje v nudistične kampe. Razlog so bile predvsem materine zdravstvene težave.ko ni bilo kar naprej na telesu mokrih kopalk, so se težave precej zmanjšale. Kasneje tega razloga ni bilo več, je pa ostalo predvsem udobje in sproščenost. Ko sem kdaj hodila (pravzaprav velja to tudi še za sedaj) s prijatelji na navadne plaže ali bazene, sem se počutila izredno slabo, saj nisem bila navajena takega “buljenja” v svoje telo…sploh pa ne v, sicer navidezno z nekaj krpicami zakrite, dele telsa. Enostavno nisem bila navajena takega ocenjevanja. Primer, ki ga Frucka tu opisuje..no moram reči, da se ga sploh ne spomnim.

Navdušena sem nad tvojo formulacijo vprašanja..kako se znebiti občutka, da te tipi gledajo. Res gre samo za osebni občutek. Tudi moški so nudisti, so prav tako slečeni in ta njihova golota je enaka tvoji. Smešno je, da ugotoviš, da toliko golote na kup sploh ni erotične.
Letos me je na morju obiskala prijateljica, ki je prišla s tako idejo v glavi. Prvi dan je ostajala v kopalkah, saj je povsod videla ljudi, ki naj bi naju gledali…po dveh dneh pa je pozabila na te predstave in uživala na soncu in v vodi.

pa še spomin iz otroštva….včasih so se kampu približali “firbci”, kakor je bil popularen izraz za oblečene obiskovalce v kopalkah. V mojih sramežljivih letih najstništva, sem se poskušala odmakniti. No pa so mi odrasli pokazali odličen način, kako rešiš zadevo. namesto da se umakneš in se počutiš, da je golota kaj grdega greš proti njim in jim pogledaš v oči…hitrejšega bežanja še nisem videla v življenju. kaj češ…strah jih je očitno še lastnih golih teles.

Bonton? obzirnost in strpnost do drugih…to pa velja tako povsod!

kaj ti svojemu možu prepoveduješ gledanje okoli sebe? Pa saj je sedanja moda bolj slečena kot oblečena…goli hrbti, prosojne tkanine….mnogo bolj erotično bi rekla. Kako rešuješ to? če je vajina veza v redu, te verjetno to sploh ne moti. Še veliko manj problematično pa je na nudistični plaži. Jasno da pogledaš lepega človeka (golota ponavadi še hitreje odkriva zanemarjenost in pomankanje športne aktivnosti). Po moje je vseeno sam pogled na lepega človeka malo premalo za kakšno strašno spolno vzburjenje.

sicer pa kolikor so moje izkušnje v tem, no dečko s katerim sem imela vezo se je kaj hitro privadil……problemčke pa mu je delal samo moja bližina:)

New Report

Close