Najdi forum

OBVESTILO – za vse

Dragi moji forumovci,

nekaj vas vse lepo prosim:

BODITE STRPNI IN SE LEPO POGOVARJATE

žaljenje ni dovoljeno, če je kdo v zmoti mu to povejte na obziren način, forum se glasi Srednja leta najlepša leta, in prosim NAJ TO DRŽI!!!

Če bo šlo tako naprej bom začel preprosto brisati sporočila, še enkrat pravim vsi ste dobrodošli, če kdo ne mara tega portala in forumov naj oddide.

Nikogar ne bomo linčali, če napiše svoje mnenje, ampak vseeno prosim, dajte se lepo pogovarjati, a mislite, da mi je všeč, da bom moral vsako sporočilo posebej kontrolirati in brisati.

Marsikdo lahko samo tukaj pove kar ga teži, zato mu to dovolimo. Če nikogar ne ogrožam in trpim samo jaz, zakaj morate biti tako nizkotni in me označiti za krivega.

vsem priporočam, forum psihiatrija, tako, od časa do časa,

A bi moral psihiater vsakega napast, ker je delal nekaj narobe, saj zato pa je pri njem.

In še zgodba iz Sv. Pisma: (skrajšana seveda)

Ko je Jezus učil na trgu, so se zaslišali kriki in na trg so pripeljali žensko, češ, da je prešuštvovala . Hoteli so ga preizkušati in so mu jo porinili pod nos. “zalotili smo jo zdrugim moškim in po naših zakonih jo moramo kamenjati”
Jezus se ženski približa ter nekaj časa piše z palico po pesku. Ostali postanejo nestrpni in ga priganjajo, “kaj boš naredil, kamenjajmo jo.”
jezus jo pogleda in jo vpraša:” je res kar pravijo” ženska samo žalostno pogleda v tla in prikima.
Ko ga še bolj priganjajo in v rokah že držijo kamenje, se jezus obrne k njim in jim reče:

” Kdor je brez greha, naj prvi vrže kamen vanjo.”

Obrne se in gre. Tako so vsi pogledali v tla, spustili kamne in šli. Obrne se k ženski in reče:
“nihče te ni obsodil, tudi jaz te ne bom, pojdi in odslej ne greši več”

primož

To bi se nas pa res lahko malce dotaknilo…

Primož, meni se pa sploh ne zdi tako hudo! Saj tudi v življenju ne srečujemo samih prijaznih ljudi, pa tudi vsak od nas je prav gotovo kdaj pa kdaj tako nastrojen, da bi le grizel naokoli.
Jaz sem ravno oni dan ugotovila, kako krasen je ta forum – seveda v primerjavi z nekim drugim, iz katerega kar veje, puhti negativna energija. In zdi se mi, da večina kar sama ignorira posamezne “izpade”. Ali pa kdo obrne na hec, kar je še bolje!
Najbolje je, da vsi skupaj to jemljemo kot popestritev in se malo pošalimo, predvsem pa ostanemo veseli, da imamo tak krasen forum!

Brigita

ravno to bi radi obdržali, da ne bo puhtela sama negativna energija

primož

Dragi Primož,zelo sem vesela ,da obstajajo taki ljudje,ki tako razmišljajo.Tudi sama se popolnoma strinjam s tistim, kar si napisal.En lep topel pozdrav in veliko sreče ti želim.
Karmen

Živjo
Eno samo vprašanje sem zastavila pri Med. Over. Net vidim, da se verjetno sprenevedate na to moje vprašanje
Lep pozdravček
Jasmina

Sory vprašanje se je glasilo Moderatorji oj!

New Report

Close