Najdi forum

Vsem prav lep pozdrav
Pred kratkimi sem govorila z gospodom Primožem po telefonu, ki je izredno prijazen in rad se pogovori. Zato mu želim, dati javno pohvalo za lepe besede in želim, da v bodoče ostanete takšen kot do sedaj.
L. P. Magda

A ne, da je krasen? Res je!

Bla bla bla

mislim, da bom zacel tole malo reducirat 🙂

Primož

Ja, Primož, kaj naj rečemo drugega, če si pa res kul!

Ja, jst tud mislm, da si prou fejst..in tolk dobrga delaš., neki tud mi nardimo….. , no res, včasih se mi zdi, da se prav zdravilne zadeve dogajajo tu…..

Veste kaj je meni najbolj všeč tukaj gor, to je točno to, da celotno stran pravzaprav delate vi. Jaz samo, kako naj rečem “skrbim za red” Ko prebiram vaša vprašanja, odgovore in mnenja imam občutek, da ste sigurno kakšni doktorji, vendar je modrost veliko več vredna od vseh mojih dobrih lastnosti. Da ne bi mislili nihče, ki te strani bere ne more ostati ravnodušen in reči, da ni ničesar odkril za svoje življenje. Prav vsak se lahko v teh forumih najde.
IN KAR ME NAJBOLJ VESELI, POSTALI STE ENA FAJN DRUŽBA 🙂

Tako, da v bistvu izgleda, da sem jest samo ena ispostavljena figura, glavni akterji pa ste vi.

Tako da menim, da bi bilo dovolj lepih besed, vsem, ki pa tako mislite se pa ze vnaprej zahvaljujem.

primož

p.s.
pa da veste, jaz sem samo prepoznaven, tukaj jih je še veliko drugih, ki delajo vse to kar vi vidite in niso tako izpostavljeni.Naštevam: Nataša, Katarina, Saša, Mojca, Miša, Irena, Polona, Tina, Manca, Urška….primož, gricko, tomaž, še en tomaž, jaka, peter, aleš, in jaz in naši vrli zdravniki.

Upam, da nisem koga pozabil, če ne se naj pa pripiše.

Primoz, kaj pa vsi ti pridni ljudje delajo ?

Mojca

Vsak nekaj tega kar vi vidite

primož

Hvala za odgovor in pridno kar tako naprej
Lp Mojca

New Report

Close