Najdi forum

Hujšanje – nov forum

Glede na to, da nas je tukaj kar nekaj, ki hujšamo, kaj pravite na to, da bi Primoža prosili, če bi odprl nov forum na to temo. Zdaj nas je nekaj na forumu prehrana, nekaj na forumu Starejša leta in bi bilo mogoče bolje, če bi se spravili skupaj. Na teh dveh forumih je tema hujšanje pomešana z vsemi možnimi ostalimi in včasih kakšno zanimivo dieto ali kaj drugega spregledam.

Če bi imeli poseben forum bi se lahko spodbujali, izmenjevali izkušnje, pisali o super učinkovitih dietah (če sploh obstajajo),…vse na enem mestu. Kaj pravite?

Morska deklica

Se strinjam s teboj.
Napisala si na forumu Starejša leta, verjetno si mislila na Srednja leta…

Sem za. Pa dobro bi bilo, da bi na ta novi forum Primož prenesel vse prispevke na to temo iz forumov Srednja leta,Prehrana in Rekreacija.(če se da seveda).

LP,Kaja

Jaz sem seveda za.

Sicer sem pa je že Pia dala 06.06. na strani O med.over.net predlog za nov forum, pa ni bilo pretiranega odziva. Mogoče jih na tisto stran ne zahaja veliko.

PRIMOŽ!

Tale PRIMOŽ! velja za našega Primoža, ki je odgovoren za vse te zadeve. Upam, da se bo javil in dal kakšno vzpodbudno besedo.

Ljube duše, kaj pa forum “kako se zrediti”? Pa ne se smejat. Tudi to je problem,ki te ravno tako “matra”, da ne govorim o manjvrednostnem kompleksu, ko pri tridesetih izgledaš kot podhranjena najstnica in te vsak zdravnik najprej premeri in vpraša, če si anoreksična; in vsaka bluza visi na tebi kot rjuha na palici. Ne vem, zakaj ljudje mislijo, da ni žaljivo in vsiljivo reči “kako si pa ti suha! malo več jej!”.Če bi bilo obratno, mi gotovo ne bi rekli “kako si ti debela!”
Edina razlika med tema različnima stranema iste medalje je v tem, da obstaja za hujšanje cela poplava nasvetov, diet, skratka informacij na tone. O obratnem problemu pa nič. Ponavadi se mi ljudje samo smejijo.
Pozdrav!

Ja tale starejša leta so se mi res narobe zapisala. Prav mi je, kaj pa ne preverim preden napišem.

Pa brez zamere…:)

Javljam se in Vas vspodbujam 🙂

Kar tako naprej, se bom potudil, da čimpreje uredim, trenutno se močno ukvarjam z linkom potem pa pridete še vsi tisti na vrsto, ki hujšate 🙂

lep vikend

primož

Mislim, da bi bil potem forum lahko namenjen tudi tistim, ki se ne morejo zrediti. Zakaj ne. Za hujšanje pa sem zagotovo!

TA forum, bo za vse, ki imajo probleme z prehranjevanjem, to pomeni rejenje, hujšanje, pravilno prehranjevanje itd

primož

Krasno. Komaj čakam.Imam pripravljenih že kakih deset vprašanj : ).
LP

Absolutno ZA!

New Report

Close