Najdi forum

Pozdravljeni!

Na kratko, a je kdo uporabljal ali uporablja kosomodisk in ali pomaga ali ni vredno denarja.
Namreč me je predvčeraj usekalo v križu, doktor mi ni dal inekcije ker se je zgodilo prvič in imam samo tablete. Razmišljam o kosmodisku.

Lep pozdrav in hvala za odgovore.

Moja mami ima skoliozo in ga nosi, pa je precej boljše. Tudi na splošno jo boli hrbtenica od celodnevnega sedenja (pisarna) in ko ga nosi je občutno boljše, tako pravi. Mislim, da ni metanje denarja stran.

Ž
Tudi jaz imam težave s hrbtom, le da te trajajo že zelo dolgo, zdaj bo kakih 15 let.
Poskusil sem že vse, injekcije, tablete, kiropraktike, kosmodisk itd.Edino kar je dolgoročno v redu je zmanjšanje teže ( če je previsoka ) in redna telovadba. Kosmodisk sam pa meni ni pomagal nič, čeprav nekateri tako zavzeto trdijo, da jim je, da jim kar moraš verjeti. Zato mislim, da je najbolje, da si ga za 1 mesec sposodite, pa boste stoprocentno prepričani.
P

Verjel ali pa tudi ne, jaz ga ne dam!
Vsake toliko časa se zbudim z bolečinami (nekaj takega kot rečemo po domače “heksenšus”) v hrbtu, ko imam slabšo gibljivost vratu,
se težko pripognem. Takrat si nataknem kosmodisk in po nekaj dneh sem kot prenovljena. Nataknem si ga spet ob pojavu bolečin. Sedaj pa ga bom uporabila še za daljše sprehode s psom, ker je precej velik in težak in dobim bolečine zaradi povodca. Pri daljši hoji sicer čutim precej neprijetne bolečine v križu, katere pa mislim, bom odpravila prav s kosmodiskom. Pomaga pa tudi pri daljši vožnji, ko je telo v prisiljenem položaju.
Verjamem, pa da tako, kot nobena stvar, tudi ta ne more biti čudodelen za sto težav in sto različnih ljudi. Kakor kdo, meni in še veliko mojim prijateljem je pomagal, vendar nimajo interneta, da bi vam to lahko osebno napisali. Verjamete lahko meni na besedo, ali pa tudi ne.

New Report

Close