Najdi forum

Imam eno vprašanje katero pa se verjetno nanaša na peščico forumašev (upam da sploh na koga). Zanima me če je kdo že bil na regresiji in kako poteka.
Zelo bom hvaležna vsakega odgovora.

živjo

sama nisem bila, toda moja (ena zoprna) sodelavka je bila in sem slučajno slišala, kako je pripoedovala. Šla je v LJ, tam plačala men se zdi okoli 15 jurjev, in sicer jo je hotela tista ženska prepeljati nazaj v prešnje življenje, ona bi nato govorila dogodivščine (seveda se tega kasnejene spomni) in tako bi tista gospa ugotovila, kaj je bila v prejšnjem življenju in na podlagi tega lahko rešila njene sedanje težave (če mene vprašaš,ima ta sodelavka težave, ker je ful grozna osebnost!!!)

Baje pa ni uspelo, ker ji ni uspelo priti sama vase. PLAČALA JE KLJUB TEMU!

Pa en teden prej nič (popolnoma nič) jesti, se pravi popolni post, pa umita in stuširana brez parfumov, umite lase (da ne motijo zunanji vplivi) in nobenih stresnih situacij (na pirmer na novo zaljubljena, smrt……v družini)

upam, da sem si vsaj malo pomagala!

olivija

Hvala. Sama sem se odločila za to zadevo (pa upam, da nisem tudi jaz zoprna), ampak ni nobenih pogojev o postu, parfumu, laseh, itd…..Nič.
No sedaj sem pa spet v dvomih, ampak hvalabogu ne grem v LJ.

Regresija je preprost postopek in lahko pomaga rešiti velike težave, lahko tudi dobimo nasvete za reševanje naših težav. Kdor komplicira in mistificira te stvari, dela s tem sebe pomembnega.

imam močne probleme z možem je odvisen od hazarda, mislim da mu ne morem več pomagati ker sem tudi sama zdravstveno na koncu, nimam več koncentracije, spomin se mi slabša, čutim bolečine v prsih ….. najhuje pa je to, da sem bankrot in ni ga več človeka ki bi mi pomagal, samo zaradi mojega moža ker vsi vidijo da se ne trudi da bi se pobral na pravo pot, tudi za sina me skrbi je fant 18 let vender si ni pripravljen samostojno poiskati študentsko delo kot njegovi vrstniki,ni mi pripravljen stati ob strani in postalo je grozno v mojem življenju. kaj storiti, na koga naj se obrnem, obupana jasmina

No, česa takega še nisem slišala, pa kar zbiram takšne informacije – malo iz prve, še pogosteje iz druge roke.

Se strinjam z Rudijem. Ta t.i. čudna predpriprava (1 teden posta???) nima veze z regresijo. Je nepotrebna in očitno si je ‘terapevtka’ tako malo ‘dvigovala ceno’. Ja, po nepotrebnem je vse skupaj mistificirala. Mogoče je morala, ker ji v resnici ni imela kaj ‘ponuditi’ za zahtevan denar.

Sicer pa bila na regresiji … nobenih predhodnih kompliciranj, nič posebnega pričakovala, še izzivala sem tok slik, misli, uvidov, da se prepričam, da si vsega skupaj ne zmišljujem … bila na koncu presenečena nad nekaj trenutki res zanimivih in nikakor ne samoindiciranih stanj … nič strašljivega (ne glede na vsebino podoživetega), tako da … vredno probat. Zakaj pa ne?

Ampak kar k nekomu pa nikakor ne bi šla. Tudi samo iz firbca ne! Malo se je že treba pozanimat.

Ajsha, predvsem si odpri novo temo in nov naslov, pod regresija še sama sebe ne boš našla.
Ne-dam-se, tema je iz 2001.

Pa res :)))

Nima veze. Saj bo tema kmalu spet utonila v pozabo.

New Report

Close