Najdi forum

prevara v nosečnosti

Zdravo!
Ker sem v tistih letih, ko začenjam razmišljati, ali bom imela kdaj moža, otroka (ja, jaz razmišljam o tem, ne zdi se mi to samoumevno, jebi ga), me zanima tole. Ali se je kateri zgodilo, da jo je mož prevaral, ko je bila noseča z njegovim otrokom? Men bi se po moje strgal…in bi naredila kakšno neumnost (njemu, ne sebi). Pač ena moja fobija, zanima me, kakšne izkušnje imate ve???
LP

Če ima tvoj moški rad otroka in tebe, ne verjamem da je zmožen to narediti, ker tisti moški, ki si otroka želi, bo tudi sodeloval s teboj celo nosečnost. Od pregledov, do prve brce otroka v tvojem trebuhu, do tega, kako se pripravljaš na porod, do vseh lepih stvari,ki so med nosečnostjo. Zato je tvoj strah odveč, če veš da si otroka želi ravno tako kot ti. Pomiri se in naj te ne zavedejo ženske, ki z nosečnostjo samo lovijo moške in jim nastavljajo past, potem so pa razočarane, kajti tudi takšne obstajajo. Zato le mirno kri in vse bo vredu, boš videla da bo. Ne boj se.

Hja, nekako je treba res imeti s “pravim” otroka. S tipom, ki je dovolj zrel, da ne bi kaj takega naredil. Po drugi strani spolnost med nosecnostjo ni izkljucena, kasneje se lahko uporabljajo posebni, bolj ugodni polozaji (izogibanje pritisku na trebuh) itd.
Je pa se sreca, da bi storila kaksno neumnost njemu, ne sebi! 🙂 Saj bi si zasluzil…

Res je, da si vprasanje naslovila na zenske, ampak rad bi opisal, kako je tvoja “fobija” videti z druge strani. Spominja me namrec na samouresnicujoce strahove, ko se nekaj zgodi ravno zaradi tega, ker se tega tako bojis. Ali si predstavljas, kako tvojo “fobijo” vidi in prenasa clovek, ki mu je v tem tvojem filmu namenjena glavna vloga.

Jaz sem se pri svoji izbranki tako bal, da bi me pustila ali prevarala, da je ta strah postal tako nevzdrzen, da sem si po tej strani prav oddahnil, ko je bilo vsega konec, ceprav se ni zgodilo nic od tega, cesar sem se bal. Na koncu sva oba prisla do zakljucka, da vse skupaj nima smisla.

Zato je odgovor na tvoje vprasanje pravzaprav vprasanje, zakaj ze zdaj toliko premisljujes o tem in se tega tako bojis in zelim ti, da bi odgovor nasla se preden bos v stanju, ki te skrbi.

PRAVILNO.

Tukaj še eno mnenje “z druge strani”. Če ste v zvezi z moškim, ki vas ima resnično rad in otrok ni le “past” ali “prisila” za poroko, potem so vsi ti strahovi odveč – še celo zelo škodljivi so.

Saj poznate tisto: To, kar govorimo, začnemo misliti in to se prej ali slej tudi zgodi.

Zato malo več optimizma. Z ženo imava dve prekrasni punčki – in niti za sekundo nisem pomislil, da bi “skočil čez plot”, čeprav so tudi njo na trenutke prijemali taki strahovi.

Sicer pa – med nosečnostjo se odpovejte solzavim “telenovelam” in “žajfnicam”, ker ne prikazujejo realnega življenja – lahko pa vam vcepijo cel kup nepotrebnih strahov in fikcij, ki jih v takem obdobju (pa tudi sicer) res ne potrebujete.

Poskusite pristopiti do stvari drugače – pogovrite se s partnerjem PRED zanositvijo – verjemite, tudi moški imamo radi občutek, da se upošteva naše mnenje. Ne postavljajte partnerja zgolj PRED DEJSTVO – to zbuja nezaupanje, ki ni dobra popotnica v nobeni zvezi.

Pa tudi predolgo odlašanje, tja do 30. ali 40. leta ni najboljše. 😉

New Report

Close