Najdi forum

Imam težavo, ki traja že kar nekaj let. mož namreč veliko smrči in ne morem spati, stalno ga moram suvati, da premakne položaj in vsaj za nekaj časa preneha. Včasih grem spat kar na kavč, kjer pa ni najbolj udobno in sem ponavadi potem še bolj utrujena! Kaj naj naredim? Od česa sploh pride to žaganje in kako se da pomagati?

Hvala Ana

Pozdravljena,

v zadnjem Stopu je bila ena fina ideja, kako odpraviti smrčanje.Možu na hrbet prilepite ali navežite tenis žogico in ko se bo hotel obrniti na hrbet,ga bo zbodlo in bo spal na strani.

Malo za šalo, saj tam imajo take odbite nasvete.

LP, Kaja

Zakaj vztrajate v skupni postelji? Locena postelja je pomagala stevilnim mojim znancem. Zlasti znankam. 🙂 Omogocite si nocni mir, pa vam tudi moza ne bo treba drezati.

Dragi bralci

ko bi vi vedeli, zakaj imamo pri nas vse odprto in nas nihče ne okrade ?

Ker se vsakdo ustraši ko gre mimo hiše.

A ni to zadosten razlog, da žagam še naprej?

Hvala

Mož

Jaz sem si v lekarni kupila zamaske za usesa (proti hrupu). Pomagajo, sicer odvisno od intenzitete smrcanja. Ker je zame najvecji problem bil kako sploh zaspati, to je sedaj lazje. Kasneje, ko sem tudi jaz trdno spala ga nisem vec niti slisala. Poskusite, mogoce bo tudi vam pomagalo.
Lep pozdrav

To že, kaj pa vibracije, ki jih ne zazna samo uho? Kakšne zamaške pa pol?

Če imata v postelji en veliko jogi, ga zamenjajta za 2 standardne velikosti.Če še to ne bo dovolj, daj vmes med jogija desko.Tako je naredila moja znanka in tako sploh ne čuti, kaj počne mož.

Namesto takih investicij in predelav je že boljše preseliti sebe ali pa svojega dragega “smrčača” v drug prostor.
Hm, hm, sam kolegica pa pravi, da ga vseeno sliši, ker je v sosednjem prostoru.
Pravi, da bi morala imeti 10 sobno stanovanje, da bi ga preselila (ali sebe) v nabolj oddaljeno sobo. To bo pa bolj težko, a ne? Torej?

Se pravi pred nakupom dveh postelj preveriti, ali bi locena lezisca sploh pomagala! 🙂

Sicer pa cepki meni ne pomagajo pred hrupom… jaz slisim skozi in se vseeno zbudim.

Imaš nekaj možnosti – lahko se nehaš s tem obremenjevati in si rečeš – kako lepo je, da ga imam poleg sebe, pa četudi smrči. Z malo humorja človek stvari laže prežveči. Ta metoda je moja, kadar zasmrči moj mož.

In zelo resno: obstaja kirurški poseg, ki je sicer malo krut (no vsaj meni se zdi), vendar menda pomaga. Opravljajo ga seveda samoplačniško (npr. v Barsosu na Gregorčičevi v Ljubljani). V prvi vrsti bi si ga seveda moral želeti in soglašati z njim tvoj mož, ki bi moral poseg tudi prestati. Če in ko bosta o tem izvedela več (tudi o z njim povezanimi tveganji) se bosta lažje odločila.

Špela

New Report

Close