Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? Alternativna zdravljenja in zdravila

Alternativna zdravljenja in zdravila

Spoštovani !

Vse sodelujoče na tej spletni strani bi prosil za njihova mnenja in izkušnje glede alternativnih-tradicionalnih načinov zdravljenja in uporabe alternativnih-tradicionalnih zdravil pri zdravljenju raka.

Dobrodošle tudi vse informacije kje je možno priti do alternativnih-tradicionalnih načinov zdravljenja in do alternativnih-tradicionalnih zdravil.

Lep pozdrav

Jaka

Glede alternativnih zdravljenj sem sama poskusila z bioterapijo in z komplementarno medicino – oboje je bilo zelo uspešno. Se pa z rakom borim že več let in stalno iščem nekaj več, kot mi lahko nudi uradna medicina. Poskusila sem kar nekaj bioenergetikov, radiostezistov, zdravljenje s hrano… dokler nisem pred kakšnim letom naletela na komplementarnega zdravnika, ki mi nudi celostno zdravljenje in ki ni proti uradni medicini (skuša svoje zdravljenje kombinirati tudi s kemoterapijo če ima pacient le-to). Pri njemu se končno počutim bolj varno (ker najhuje pri raku je strah pred ponovitvijo , pri meni se je pa to zgodilo že 6 krat) . Zaupam v njegovo znanje in izkušnje s tega področja in dejansko živim po njegovih navodilih (prehranjevanje, rekreacija, razstrupljevanje organizma, dodatki v obliki vitaminov in drugih dodatkov-to moram žal vse nabavljati v tujini, ker pri nas ni ustreznih dodatkov za zdravljenje raka).

Pred kakšne pol leta ko sem imela zadnjo težavo z zdravjem in sem se v obupu (ker ravno tisti čas je bil moj komplementarec dalj časa odsoten) obrnila še nekega znanega bioterapevta, ki dela na nek poseben, svojstven način – o njem se je zadnje čase kar precej pisalo tudi po raznih revijah, ki predstvaljajo publiki tudi alternativne načine zdravljenja – tudi ta je pri meni bil zelo uspešen saj so bili učinki res vidni – tudi fizično (da o psihi sploh ne govorim) že po nekaj dneh.

Če mi pišeš na mail se o vsemu lahko še dodatno pogovoriva.

Jaz sem definitivno ZA alternativo (če ji lahko tako sploh rečemo), seveda pa tudi nisem za zanikanje uradne medicine. Je pa pri raku še precej neraziskanega, tako da se moramo potruditi in poskusiti vse kar se da – ker nikoli ne veš kako se bo tvoj organizem odzval.Se pa da oboje uspešno združiti – jaz sem živ dokaz za to.Pa tudi sama poznam nekaj ljudi, ki se jim dogajajo res pozitivne stvari s pomočjo alternative (da ne bi govorila o čudežih) – o temu si lahko prebereš tudi ogromno knjig. Samo nikoli ne obupaj !!!!!

Najlepša hvala za informacije in vzpodbudne besede.

Vsekakor bi vam odpisal na vaš e-mail vendar nimam naslova zato prosim, če mi ga sporočite.

Lep pozdrav

Jaka

Naslov se dobi če kliknete na moje ime, sicer pa:
[email protected]
je moj naslov !

Najlepša hvala. Ko sem poslal e-mail sem šele ugotovil, kar ste mi sedaj sporočili. Se opravičujem. V kratkem se vam bom javil z obširnejšim dopisom.
Lep pozdrav
Jaka

Pozdravljena Naja,
tudi mene bi zanimalo, s katerimi alternativnimi metodami imaste dobre izkusnje in kako do njih. Oce je bil opreriran pred dvemi leti. Zivi bolj al manj zdravo, vendar bi mu po moje koristila kaksna masaza, dodatki k hrani.., ker se pogosto pocuti zelo utrujenega, pa tudi psihicno je velikokrat zelo napet. Ali se vam lahko oglasim na vas e-mail naslov za podrobnejse informacije.
lp Tina

piši mi na mail

Tudi jaz imam težave z rakom in sicer na glasilki.Imel sem 35 obsevanj in tudi po 4 mesecih
imam še težave z požiranjem in ponoči bolečine v glavi.
Seveda verjamem v alternativo in me zanima kdo ti je pomagal.

LP,

Mare

Alternativa v resnici sploh ni alternativa (oz, ne sme biti), saj jo moramo po mojem mnenju uporabljati za podporo klasičnemu zdravljenju. Zato bi raje uporabila izraz komplementarno zdravljenje. Pri tem lahko zelo pomaga tudi EFT. O tem sem na tem forumu že pisala – res svetujem vsakemu …
Srečno vsem,
Ajda

New Report

Close