Najdi forum

Rekreacija

Pri pregledovanju strani Rekreacija in sprostitev dobivam občutek, da se vedno manj rekreirate?! Da se nič ne sproščate?! Ali pa ni nič več vprašanj? Odgovorov? Lepih trenutkov na rekreaciji? Dajte me no demantirat!
Sicer pa, kot že veste, se z novim šolskim letom začenjajo tudi različne oblike vodene rekreacije (na novo) – za vse tiste, ki se še niste našli v nobeni skupini. Bomo naredili kaj za svoje telo? In dušo?

Zdravo Teja,
jaz sem se odločila vsak drugi dan 30 minut orbitreka in zraven se 15 minut telovadbe, vsak dan pa vsaj 15 trebusnjakov. sproscanje: Kreslin ali Botri.

lp

Hodim 2x tedensko na Tae bo. Ker pa je to ob sr in pe, je prevelik “luft” vmes in si bom mogla kaj umisliti, da to popravim. Doma si preveč obljubljam kako bom začela migati v vmesnem času. Pa se mi ne da tam na tleh telovadit. Sprehodi čez vikend pa so kratki in počasni – prilagojeni triletniku pač.

jah jst bom pa rekla takole sama za sebe vem da brez ‘rekreacije’ preprosto ne bi mogla vcasih sme bila vrhunska sportnica(do lani)
tako da zdaj vsak dan tecem po eno uro neprekinjeno ali kolesarim hodim v hribe nora pa sem na tenis tako da u tednu nic ne delam prakticno samo v nedeljo to mi je pac ostalo od prej ko sme bila se sportnica
vsem pa priporocam redno ukvarjanje s sportom

Jaz sem zacela s tae-bo, dvakrat na teden, pa enkrat fitnes. Poskusam teci, kar mi pe na uspeva prevec…Vem da moram se nekaj narediti….

New Report

Close