Najdi forum

Jesen-zima

Iščem idejo , pobudo, namig…za rekreacijo.
Vsi, ki jih poznam se redno ukvarjajo z nekim šprtom ( tenis, košarka ali kaj podobnega ) ali pa so čisti “lenuhi” ( predvsem ženske ). Zaradi vsakodnevnih stresov menim, da se moramo predvsem v srednjih letih ( pravzaprav v vseh ) tudi razgibat in sprostit v določenih, recimo športnih aktivnostih.
Iz napisanega vam je gotovo jasno, da nisem do sedaj kaj dosti naredila zase. Sama se ne spravim nikamor. Zanima me navadna rekreacija, vsaj 1X na teden. Tudi na fitnes bi šla pa ne vem kje začeti. Nekdo bi me moral malo usmerit in spodbudit.
Prosim, svetujte !
lp

Po mojem je najbolje da se vpišeš v najbližji fitnes center na kakšno skupinsko vadbo. Na tak način je motivacija precej večja. Ko gara cela skupina. Zdaj lahko izbiraš med veliko oblikami skupinskih vadb in ni vrag da ne bi našla nekaj zase. Ko se boš šla enkrat pozanimat, ti bodo tam opisali vse vadbe in ti bodo znali tudi svetovati. Torej, vse kar moraš narediti je, da se spraviš do kakšnega fitnesa. Potem si boš pa že vzela parkrat na teden po eno uro zase in boš videla, rezultati ne bodo izostali. Počutje bo pa… no ja, saj boš videla…
Obilo zabave in lep pozdrav!

Hvala!
Imaš kak konkreten fitnes v mislih? Ja, Ljubljana me zanima!

Sama sem bila samo v enem, samo enkrat, pa je bilo vse tako nagužvano, naprave že polomljene, pa še sami “mišičnjaki” so hodili okrog, da me je kar prestrašilo…

Za Ljubljano sicer nisem informirana kje je recimo dobro.
Lahko ti pa povem iz svojih izkušenj, da se zame fitnes ni obnesel. To je le individualna vadba in moraš imeti veliko volje. Meni je bilo enostavno dolgčas. Bi pa še hodila samo tako za povrhu. Zdaj s septembrom bom spet začela na skupinsko vadbo. Sama grem recimo na Body Pump (vadba z utežmi, v skupini in se ne izvaja v fitnesu, ampak v dvorani kot aerobika), Body attack (malj boj zaj…, kondicijsko zahtevna), pa še na kakšen step. Pri nas je fin step, ker imamo pol ure vadbe na stepu, naslednjih 20-25 minut trebušnjaki in ohlajanje. Imaš pa še kup drugih vadb, kot je Pilates, body balance,….
No, zdaj sem nakladala in nakladala, pa nič povedala. Ampak v LJ imate res toliko fitnes centrov, da boš sigurno našla nekaj zase.

Jaz pa ti predlagam stran http://www.taerobika.com
Jaz se tam pocutim zelo dobro. Ker ni aerobika in ni tae bo, ampak nekaj umes.

New Report

Close