Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Dermatologija glivice po hrbtu

glivice po hrbtu

spoštovani dr.Kralj

sem vaša pacientka, zmenjeni smo za sklerozacijo žil za oktober mesec.
Rada bi se zahvalila za prijaznost in strokovnost, ki sem imela na pregledu pri vas.Res sem bila prijetno presenečena in mi je žal,da sina nisem pripeljala k vam.

Zdaj pa problem. Sinu 19 let- so se po hrbtu naredile take rjave flekice in je šel k šolski zdravnici katera je rekla,da so to glivice(da jih je lahko dobil na fitnesu….), dala mu je canesten mazilo.Sin je velik 190 cm, mazilo je 20gr 2x na dan naj se maže in čez 1 teden na kontrolo.Ker mu moram mazati cel hrbet sploh ne vem kako naj raztegnem to kremico na 1 teden.

Rada bi vas pa vprašala ali je še kaka naprimer raztopina, ki bi se z njo umil po hrbtu? ali je še kaj (v kombinaciji s canestenom),kar bi lahko dodatno kupili ali podobno? in še to, kake izkušnje so s temi glivicami? ali je to lahko ozdravljivo?

Lep pozdrav in hvala Vam,ker ste si vzeli čas zame.

Pozdrav!

če gre za glivice, potem je učinkovit sprej Mycospor , ki se ga uporablja 3 tedne( šest stekleničk), potem pa je potrebno obolela mesta postopoma posončiti, saj šele porjavitev pokaže, če je enakomerna, da smo bolezen pozdravili.

LP

Prim. Boris Kralj, dr. med. specialist dermatovenerolog, flebolog *** Dostopnost: Remeda Domžale, tel. 082055436 *** Estetika Fabjan, tel. 042365550

New Report

Close