Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Dermatologija nadležni “brki”

nadležni “brki”

V zadnjem času so mi pričeli bolj gosto rasti dlačice nad zgornjo ustnico. Pojavljajo se tudi temnejše, tako, da je zadeva precej neestetska. Poskusila sem že z sredstvom za beljenje, pa ni nič bolje. Kako bi se tej stvari lahko izognila oz. ali obstaja kakšen zelo učinkovit postopek.
Hvala in LP

Pozdrav!

Učinkovito je zdravljenje z laserjem, ki zahteva več ponovitev, ni prav poceni, je pa uspešno.

LP

Prim. Boris Kralj, dr. med. specialist dermatovenerolog, flebolog *** Dostopnost: Remeda Domžale, tel. 082055436 *** Estetika Fabjan, tel. 042365550

Js hodim h kozmetičarki, ki mi jih odstrani z voskom. Grem vsak mesec enkrat in morem priznat, da so se zredčile in so manj opazne. Je zelo poceni, na bolečine se pa že privadiš. Sploh pa je to v 5 min gotovo. To vse kozmetičarke zelo priporočajo, js pa tud. Probaj to.
LP

Spostovani,

jaz pa imam glede brcic taksno tezavo, da jih v bistvu nimam, vendar pa se mi je lani med poletjem prvic pojavilo, da se je pod soncem ta predel obarval tako, da izgleda kod da imam brcice. Tudi letos sem ze bila na morju in pojav se je ponovil. Medtem, ko izgubljam porjavelost, izgubljam tudi obarvanost tega predela koze.

Kaj mi svetujete, je zelo zelo zelo nadlezno.

Hvala in LP!

Pozdrav!

Gre za Chloasmo: pigmentacije, ki so posledica hormoskih sprememb + sonca.
Izogibajte se sonca, poskusite z depigmentacijskimi kremami.

LP

Prim. Boris Kralj, dr. med. specialist dermatovenerolog, flebolog *** Dostopnost: Remeda Domžale, tel. 082055436 *** Estetika Fabjan, tel. 042365550

New Report

Close