Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Dermatologija proactiv solution?! ja ali ne

proactiv solution?! ja ali ne

Pozdravljeni!

zamina me še kakšno menje glede uporabe te kozmetike.

V času nosečnosti so se mi v predelu vratu, dekolteja in hrbta pojavili “mozolji” (trde boleče izbokline). Od poroda naprej pa vedno slabše, nastajajo bulice, ki pa se včasih tudi zagnojijo oz. postanejo mozolji. Ponekod tudi temno rdeče barve – skoraj črne, skratka grozno za videti. Sam izgled me niti ne moti ampak tu so še močne bolečine, predvsem v predelu vratu, ker slino komaj požiram. Obiskala sem dermatologa pa mi ne more pomgat vsaj tremutno ne, ker dojim. Dobila sem kremo( Skinoren in Klimicin T) vendar nič ne pomaga le slabša se.

Ker sem zasledila reklamo Proactiv solution, me zanima ali je vredno poskusiti, ker ne vem več s čim naj si še pomagam. Vesela bi bila če bi mi lahko svetovali in s tem pomagali odpraviti mojo kožno težavao!!!

Hvala in lep pozdrav!

*lava

Pozdravljeni!

O omenjeni kremi ne vem nič, potrebno je vprašati proizvajalca ali pa farmacevta.

Če je problem tako hud, potem dvomim, da boste s katerokoli kremo dosegli izboljšanje, ampak bo potreba poseči po drugih zdravilih.
Seveda pa na daljavo več kot predvidevanje ni možno.

LP

Prim. Boris Kralj, dr. med. specialist dermatovenerolog, flebolog *** Dostopnost: Remeda Domžale, tel. 082055436 *** Estetika Fabjan, tel. 042365550

Živjo!

Tudi jaz sem videla to reklamo na tv in sem se mal pozanimala o sestavinah. Ta Proactiv solution vsebuje salicilno in glikolno kislino, prav tako kot tud linija Normaderm od firme Vichy. Delujeta na isti princip, odločit se moraš samo, katera znamka ti je bližje.

New Report

Close